Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

32 GB Extreme PRO UHS-I microSDHC minnekort

SanDisk MicroSDHC Extreme Pro 32GB + SD Adapter 100MB/s

  Art.nr: 1002955
  • Optimal fr UHD 4K-film
  • 100 MB/s skrivehastighet
  • Støt, temperatur, vann og røntgenbestandig
  • Lesehastighet opptil 90 MB / s
  • SD kort-adapter medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med SanDisk Extreme PRO microSDHC UHS-I får du et minnekort som støtter opptak av høyoppløsningsmateriell på opptil 4K uten tap av kvalitet og hurtige skrive- og lesehastigheter. Det betyr at både rask tilgang til materialet ditt samt rapperfilm starter uten forsinkelse. Sandisk Extreme Pro microSDHC er minnekortet til action kameraet og deg som fotograferer og filmer mye med smarttelefonen.

Raskere overføring og A1-klasse

Dra full nytte av enhetens fulle potensial med et minnekort som er i ditt tempo. SanDisk Extreme Pro har en lesehastighet på opptil 90 MB / s og en skrivehastighet på opptil 100 MB / s. Dette betyr at overføring av bilder fra kortet til en datamaskin, for eksempel, går raskere, og det gir også raskere respons, slik at enheten din begynner å filme direkte når du trykker på knappen uten forsinkelse, og forsinker dyrebare sekunder av filmen. Kortet passer godt for både hurtigopptak og høyoppløselige filmer som Full HD og 4K uten tap av kvalitet.

Takket være A1-klassifiseringen er SanDisk MicroSDHC Extreme PRO UHS-I-minnekortet spesielt optimalisert for Android-smarttelefoner med ekstra raske app-oppstarter og bedre mobile opplevelser.

Allsidig bruk + medfølger SD-kortadapter

Kortet passer i flere forskjellige enheter, for eksempel actionkamera, droner, mobiltelefoner, nettbrett, GPS, bærbare spillkonsoller og kompakte og speilreflekskameraer.

Sammen med microSD-kortet er det en SD-kortadapter som lar deg enkelt overføre bildene til en datamaskin via en minnekortleser direkte til datamaskinen eller datamaskinen.Det lar deg også bruke microSDHC-kortet i flere typer enheter, for eksempel systemkameraer som bruker SD-kort som lagringsmedier.

Støt, temperatur, vann og røntgenbestandig

Den robuste utformingen av minnekortet kan takle ekstreme forhold og er vanntett, temperatur, støt og røntgenbestandig, slik at du kan føle deg så trygg hver dag som på farten uten å bekymre deg for at viktige bilder og filmer vil gå tapt på grunn av ødelagte minnekort. Så selv om stasjonen er over, og enheten din blir skadet, er bildene og filmene dine trygge på Sandisk minnekort. Sikker for din skyld og for din sikkerhet, gir SanDisk også en full 10 års garanti på dette minnekortet.

Rescue Pro Deluxe-programvare

Kortet leveres med et tilbud for å laste ned RescuePRO® Deluxe. Denne programvaren gjør det enkelt å gjenopprette filer som ble slettet ved et uhell fra minnekortet eller annen type digital media.

1002955 SanDisk SanDisk MicroSDHC Extreme Pro 32GB + SD Adapter 100MB/s SDSQXCG-032G-GN6MA Med SanDisk Extreme PRO microSDHC UHS-I får du et minnekort som støtter opptak av høyoppløsningsmateriell på opptil 4K uten tap av kvalitet og hurtige skrive- og lesehastigheter. Det betyr at både rask tilgang til materialet ditt samt rapperfilm starter uten forsinkelse. Sandisk Extreme Pro microSDHC er minnekortet til action kameraet og deg som fotograferer og filmer mye med smarttelefonen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Raskere overføring og A1-klasse Dra full nytte av enhetens fulle potensial med et minnekort som er i ditt tempo. SanDisk Extreme Pro har en lesehastighet på opptil 90 MB / s og en skrivehastighet på opptil 100 MB / s. Dette betyr at overføring av bilder fra kortet til en datamaskin, for eksempel, går raskere, og det gir også raskere respons, slik at enheten din begynner å filme direkte når du trykker på knappen uten forsinkelse, og forsinker dyrebare sekunder av filmen. Kortet passer godt for både hurtigopptak og høyoppløselige filmer som Full HD og 4K uten tap av kvalitet.Takket være A1-klassifiseringen er SanDisk MicroSDHC Extreme PRO UHS-I-minnekortet spesielt optimalisert for Android-smarttelefoner med ekstra raske app-oppstarter og bedre mobile opplevelser. Allsidig bruk + medfølger SD-kortadapter Kortet passer i flere forskjellige enheter, for eksempel actionkamera, droner, mobiltelefoner, nettbrett, GPS, bærbare spillkonsoller og kompakte og speilreflekskameraer.Sammen med microSD-kortet er det en SD-kortadapter som lar deg enkelt overføre bildene til en datamaskin via en minnekortleser direkte til datamaskinen eller datamaskinen.Det lar deg også bruke microSDHC-kortet i flere typer enheter, for eksempel systemkameraer som bruker SD-kort som lagringsmedier. Støt, temperatur, vann og røntgenbestandig Den robuste utformingen av minnekortet kan takle ekstreme forhold og er vanntett, temperatur, støt og røntgenbestandig, slik at du kan føle deg så trygg hver dag som på farten uten å bekymre deg for at viktige bilder og filmer vil gå tapt på grunn av ødelagte minnekort. Så selv om stasjonen er over, og enheten din blir skadet, er bildene og filmene dine trygge på Sandisk minnekort. Sikker for din skyld og for din sikkerhet, gir SanDisk også en full 10 års garanti på dette minnekortet. Rescue Pro Deluxe-programvare Kortet leveres med et tilbud for å laste ned RescuePRO® Deluxe. Denne programvaren gjør det enkelt å gjenopprette filer som ble slettet ved et uhell fra minnekortet eller annen type digital media. Micro SD 5 4 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kamera og Foto
  3. Kameratilbehør
  4. Minnekort og minnekortlesere
  5. Micro SD