Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kameraveske i slitesterkt og vannavvisende materiale

Andersson CAB 2.0 Small - Gray

  Art.nr: 239934
 • Vannavvisende materiale utvendig
 • Mykt beskyttende bomull innvendig
 • 6 smarte lommer for tilbehør
 • Hard bunn for ekstra vannbeskyttelse
 • Materiale i stretch

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson CAB 2.0 Small er en stilren og slitesterk veske som er perfekt for systemkameraer. Utvendig har vesken vannavvisende polyester for å gi ditt fotoutstyr optimal beskyttelse. Innvendig er vesken i mykt bomull for å ikke ripe opp kameraet, optikken eller tilbehøret. Andersson CAB 2.0 Small er dessuten produsert med en hard bunn for ekstra beskyttelse - og vannbeskyttelse, alt for at ditt utstyr skal være godt beskyttet. Utover utrolig bra beskyttelse og fin kvalitet er Andersson CAB 2.0 Small veldig stilren og praktisk.

På grunn av det gode designet, materialer i stretch og 6 lommer for annet tilbehør, blir Andersson CAB 2.0 Small en perfekt helhetsløsning og en selvfølgelighet når du skal kjøpe kamera.

Spesifikasjoner

 • Innvendige mål (BxHxD): (topp)160 - (bunn)95 x 150 x 90 mm
 • Utvendige mål (BxHxD): (topp)200 - (bunn)110 x 170 x 130 mm
 • Høyde håndtak: 50 mm
 • Skulderreim i mikrofiber: 132 cm
239934 Andersson Andersson CAB 2.0 Small - Gray Andersson CAB 2.0 Small er en stilren og slitesterk veske som er perfekt for systemkameraer. Utvendig har vesken vannavvisende polyester for å gi ditt fotoutstyr optimal beskyttelse. Innvendig er vesken i mykt bomull for å ikke ripe opp kameraet, optikken eller tilbehøret. Andersson CAB 2.0 Small er dessuten produsert med en hard bunn for ekstra beskyttelse - og vannbeskyttelse, alt for at ditt utstyr skal være godt beskyttet. Utover utrolig bra beskyttelse og fin kvalitet er Andersson CAB 2.0 Small veldig stilren og praktisk. På grunn av det gode designet, materialer i stretch og 6 lommer for annet tilbehør, blir Andersson CAB 2.0 Small en perfekt helhetsløsning og en selvfølgelighet når du skal kjøpe kamera. Spesifikasjoner Innvendige mål (BxHxD): (topp)160 - (bunn)95 x 150 x 90 mmUtvendige mål (BxHxD): (topp)200 - (bunn)110 x 170 x 130 mmHøyde håndtak: 50 mmSkulderreim i mikrofiber: 132 cm Veske speilreflekskamera 5 1 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kamera og Foto
 3. Kameratilbehør
 4. Kameraveske
 5. Veske speilreflekskamera