Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Speilrefleksveske med mye plass til tilbehør

Andersson CAB 2.0 Medium - Gray

  Art.nr: 239936
  • Ny og stilig farge!
  • Passer speilrefleks med flere objektiver
  • 8 lommer for tilbehør
  • Regnbeskyttelse medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson CAB 2.0 Medium - Gray 

Andersson Medium er en stilig kameraveske som er perfekt for speilreflekskamera med flere objektiver. Vesken er laget i vannavvisende polyester utvendig og innsiden er laget av myk bomull for å beskytte ditt kamera, optikk og tilbehør.

Andersson Medium er også utstyrt med en hard bunn for ekstra støt - og vann beskyttelse. Kameravesken har 8 rom for tilbehør.


239936 Andersson Andersson CAB 2.0 Medium - Gray Andersson CAB 2.0 Medium - Gray  Andersson Medium er en stilig kameraveske som er perfekt for speilreflekskamera med flere objektiver. Vesken er laget i vannavvisende polyester utvendig og innsiden er laget av myk bomull for å beskytte ditt kamera, optikk og tilbehør. Andersson Medium er også utstyrt med en hard bunn for ekstra støt - og vann beskyttelse. Kameravesken har 8 rom for tilbehør. Veske speilreflekskamera 5 8 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kamera og Foto
  3. Kameratilbehør
  4. Kameraveske
  5. Veske speilreflekskamera