Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilren og romslig veske i beskyttende materiale

Andersson CAB 2.0 Compact - Gray

  Art.nr: 239932
 • Vannavvisende materiale utvendig
 • Mykt beskyttende bomull innvendig
 • 6 stk smarte lommer
 • Hard bunn for ekstra vannbeskyttelse

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson CAB 2.0 Compact er en stilren og slitesterk kameraveske i grått design som passer perfekt til systemkameraer med forskjellige objektiver. Med et vannavvisende ytre behøver du ikke avskrekkes av litt regn eller bløtt vær når du skal ut på en fotoekspedisjon.

Vannavvisende materiale

Utvendig har vesken vannavvisende polyester for å gi ditt fotoutstyr optimal beskyttelse. Innvendig er vesken i mykt bomull for å ikke ripe opp kameraet, optikken eller tilbehøret. Vesken er dessuten utstyrt med en hard bunn for ekstra beskyttelse - og vannbeskyttelse, alt for at ditt utstyr skal være godt beskyttet.

Stilrent design og plass til tilbehør

Utover en utrolig bra beskyttelse og fin kvalitet er CAB 2.0 veldig stilren og praktisk. Med et godt utformet design, materialer i stretch og 6 lommer, blir denne kameravesken en perfekt helhetsløsning for deg med et systemkamera, objektiv og mye tilbehør.

Mål

 • Utvendig i cm: B 19,5 x H 18 x D x 13
 • Innvending i cm: B 13,5 x H 11 x D 7.5

Produktbildet viser kamera og tilbehør for å illustrere kameravesken i bruk, disse selges separat.

239932 Andersson Andersson CAB 2.0 Compact - Gray Andersson CAB 2.0 Compact er en stilren og slitesterk kameraveske i grått design som passer perfekt til systemkameraer med forskjellige objektiver. Med et vannavvisende ytre behøver du ikke avskrekkes av litt regn eller bløtt vær når du skal ut på en fotoekspedisjon. Vannavvisende materiale Utvendig har vesken vannavvisende polyester for å gi ditt fotoutstyr optimal beskyttelse. Innvendig er vesken i mykt bomull for å ikke ripe opp kameraet, optikken eller tilbehøret. Vesken er dessuten utstyrt med en hard bunn for ekstra beskyttelse - og vannbeskyttelse, alt for at ditt utstyr skal være godt beskyttet. Stilrent design og plass til tilbehør Utover en utrolig bra beskyttelse og fin kvalitet er CAB 2.0 veldig stilren og praktisk. Med et godt utformet design, materialer i stretch og 6 lommer, blir denne kameravesken en perfekt helhetsløsning for deg med et systemkamera, objektiv og mye tilbehør. Mål Utvendig i cm: B 19,5 x H 18 x D x 13Innvending i cm: B 13,5 x H 11 x D 7.5 Produktbildet viser kamera og tilbehør for å illustrere kameravesken i bruk, disse selges separat. Veske speilreflekskamera 1 1 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kamera og Foto
 3. Kameratilbehør
 4. Kameraveske
 5. Veske speilreflekskamera