Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Slitesterk fotoryggsekk fra Lowepro

Lowepro FORMAT BACKPACK 150

  Art.nr: 242265
 • Beskytter mot vær og vind
 • Smarte sidelommer
 • Dedikert lomme for nettbrett
 • Lav vekt, 0,5 kg

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lowepro FORMAT BACKPACK 150

Denne ryggsekken gir kameraet og tilbehøret ditt god beskyttelse under oppbevaring og transportering. I sekkens hovedrom finnes det justerbare romfordeler for et kompakt SLR kamera, objektiv, nettbrett, mobiltelefon og øvrig ekstrautstyr. Lommen for nettbrett er ekstra vattert for bedre beskyttelse. Den har smarte stretch-lommer på sidene for vannflasker og lignende samt en lomme i front av sekken for nøkler og småting. Ryggsekkens design og materialer er spesielt utvalgt for å kunne gi beskyttelse mot riper, støt og fukt.

Mål:

 • Innermål: 23 x 12,8 x 31,5 cm
 • Yttermål: 24 x 14 x 32,8 cm
242265 Lowepro Lowepro FORMAT BACKPACK 150 LP36625 Lowepro FORMAT BACKPACK 150 Denne ryggsekken gir kameraet og tilbehøret ditt god beskyttelse under oppbevaring og transportering. I sekkens hovedrom finnes det justerbare romfordeler for et kompakt SLR kamera, objektiv, nettbrett, mobiltelefon og øvrig ekstrautstyr. Lommen for nettbrett er ekstra vattert for bedre beskyttelse. Den har smarte stretch-lommer på sidene for vannflasker og lignende samt en lomme i front av sekken for nøkler og småting. Ryggsekkens design og materialer er spesielt utvalgt for å kunne gi beskyttelse mot riper, støt og fukt. Mål: Innermål: 23 x 12,8 x 31,5 cmYttermål: 24 x 14 x 32,8 cm Fotoryggsekk 5 2 399 NOK 399 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kamera og Foto
 3. Kameratilbehør
 4. Kameraveske
 5. Fotoryggsekk