Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bruk ditt speilrefleks- eller videokamera som webkamera

Elgato Cam Link 4K

  Art.nr: 1007351
  • Kompatibel med mange kameraer
  • Tilkobling via USB til datamaskinen
  • Opp til 3840 x 2160 p30

Internett

Forventet på lager: 01.12.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 549,-

Delbetal fra 174,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Du vil at innholdet ditt skal være visuelt fengende. Med Cam Link 4K kan du bare koble speilrefleks-, videok- eller actionkameraet til datamaskinen eller Mac og bruke den som et webkamera.

I kombinasjon med Cam Link 4K vises kameraet ditt som et webkamera i alle dine applikasjoner, inkludert Game Capture, OBS og Skype. Fantastisk kvalitet opptil 3840x2160p30 holder streamen profesjonell. Ultra-low latency-teknologi lar deg komme i gang på kort tid via YouTube, Facebook Live, Twitch eller en hvilken som helst annen plattform du velger.

Er kameraet kompatibelt?

For å sjekke om kameraet ditt er kompatibelt, kan du enten se på linken nedenfor der noen kompatible og ikke kompatible modeller er oppført. Elgato har imidlertid ikke testet alle kameraer som er tilgjengelige på markedet. Hvis kameraet ditt har noen form for HDMI-utgang, er det en stor mulighet for at kameraet ditt er kompatibelt. Sjekk ut videoen nedenfor for å finne ut hvordan du enkelt sjekker dette.

Kompatibilitetsliste kameraer (Lenken åpnes i nytt vindu)

1007351 Elgato Elgato Cam Link 4K 10GAM9901 Du vil at innholdet ditt skal være visuelt fengende. Med Cam Link 4K kan du bare koble speilrefleks-, videok- eller actionkameraet til datamaskinen eller Mac og bruke den som et webkamera. I kombinasjon med Cam Link 4K vises kameraet ditt som et webkamera i alle dine applikasjoner, inkludert Game Capture, OBS og Skype. Fantastisk kvalitet opptil 3840x2160p30 holder streamen profesjonell. Ultra-low latency-teknologi lar deg komme i gang på kort tid via YouTube, Facebook Live, Twitch eller en hvilken som helst annen plattform du velger. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Er kameraet kompatibelt? For å sjekke om kameraet ditt er kompatibelt, kan du enten se på linken nedenfor der noen kompatible og ikke kompatible modeller er oppført. Elgato har imidlertid ikke testet alle kameraer som er tilgjengelige på markedet. Hvis kameraet ditt har noen form for HDMI-utgang, er det en stor mulighet for at kameraet ditt er kompatibelt. Sjekk ut videoen nedenfor for å finne ut hvordan du enkelt sjekker dette.Kompatibilitetsliste kameraer (Lenken åpnes i nytt vindu) *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kameratilbehør 5 1 1549 NOK 1549 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Kamera og Foto
  3. Kameratilbehør