Digital fotoramme med innebygd Wi-Fi

Denver Smart 7 digital photoframe Wh

  Art.nr: 242771
 • 7" IPS-touchskjerm
 • 8 GB internt minne
 • Send bildene dine trådløst til fotorammen
 • Overfør bilder fra telefon eller nettbrett

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Denver Smart 7" digitale fotoramme viser frem dine favorittbilder med tilfeldig bildevisning til omverden med hjelp av moderne teknologi. Det som skiller Denvers smarte digitale fotoramme fra tilsvarende produkter er det forhåndsprogrammerte programmet FRAMEO. Dersom du laster ned FRAMEO-appen til din smarttelefon kan du kjapt og enkelt sende bilder direkte til din egen eller til et familiemedlems digitale fotoramme. FRAMEO er en ny type av sosial media, dine venner som har installert appen kan sende bilder til din fotoramme eller du kan sende til dem. Du kan både ta bort og legga til venner direkte i fotorammen. 

Gavetips

Denver Smarte 7" digital fotoramme er en perfekt gave til slektninger og venner som bor langt unna deg selv. IPS-skjermen fra Denver har høy oppløsning og hjelper deg å gjenoppleve dine minner i flott kvalitet. Fotorammen har en timerfunksjon slik at du kan velge hvilket klokkeslag du vil at fotorammen skal slå seg på og av hver dag. Fotorammen har et internt minne på 8GB minne og kan romme opp til tusenvis med bilder.

Funksjoner:

 • Timer
 • Bildeoverganger med effekter
 • Tilfeldig bildevisning
 • DisplayformatOBS! Fotorammen i videoen under er ikke Denver Smart 7 digital photoframe, men en illustrasjon på fotorammers funksjonalitet sammen med programmet FRAMEO.

242771 Denver Denver Smart 7 digital photoframe Wh 11770010 Denver Smart 7" digitale fotoramme viser frem dine favorittbilder med tilfeldig bildevisning til omverden med hjelp av moderne teknologi. Det som skiller Denvers smarte digitale fotoramme fra tilsvarende produkter er det forhåndsprogrammerte programmet FRAMEO. Dersom du laster ned FRAMEO-appen til din smarttelefon kan du kjapt og enkelt sende bilder direkte til din egen eller til et familiemedlems digitale fotoramme. FRAMEO er en ny type av sosial media, dine venner som har installert appen kan sende bilder til din fotoramme eller du kan sende til dem. Du kan både ta bort og legga til venner direkte i fotorammen.  Gavetips Denver Smarte 7" digital fotoramme er en perfekt gave til slektninger og venner som bor langt unna deg selv. IPS-skjermen fra Denver har høy oppløsning og hjelper deg å gjenoppleve dine minner i flott kvalitet. Fotorammen har en timerfunksjon slik at du kan velge hvilket klokkeslag du vil at fotorammen skal slå seg på og av hver dag. Fotorammen har et internt minne på 8GB minne og kan romme opp til tusenvis med bilder. Funksjoner: TimerBildeoverganger med effekterTilfeldig bildevisningDisplayformat OBS! Fotorammen i videoen under er ikke Denver Smart 7 digital photoframe, men en illustrasjon på fotorammers funksjonalitet sammen med programmet FRAMEO. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Fotorammer 4,6 13 799 NOK 799 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kamera og Foto
 3. Fotorammer