Engangskamera med innebygd blits

Focus Disposable camera Retro

  Art.nr: 1004491
  • 24 bilder per kamera
  • Innebygd blits
  • Perfekt for bryllup, fest eller ferie

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

La gjestene på bryllupet, bursdagen, innflytningsfesten eller grillkvelden få dokumentere kvelden fra sitt perspektiv. Dette enkle og smidige engangskameraet med herlig retro-følelse tar 24 bilder med en Agfa 135mm ISO 400-film. Med den innebygde blitsen går det like bra å fotografere innendørs som ute om kvelden.

Sett frem engangskameraet med jevne mellomrom på middagsbordet og la gjestene slippe seg løs og det blir garantert en morsom overraskelse å fremkalle og se på bildene etterpå.

1004491 Focus Focus Disposable camera Retro 424FJ La gjestene på bryllupet, bursdagen, innflytningsfesten eller grillkvelden få dokumentere kvelden fra sitt perspektiv. Dette enkle og smidige engangskameraet med herlig retro-følelse tar 24 bilder med en Agfa 135mm ISO 400-film. Med den innebygde blitsen går det like bra å fotografere innendørs som ute om kvelden. Sett frem engangskameraet med jevne mellomrom på middagsbordet og la gjestene slippe seg løs og det blir garantert en morsom overraskelse å fremkalle og se på bildene etterpå. Engangskamera 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Kamera og Foto
  3. Engangskamera