Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dashboardkamera med HD-opptak

Rollei CarDVR-71

  Art.nr: 231201
  • Monteres på innsiden av frontruten
  • Spiller inn i 1280x720, 30fps
  • 120° vidvinkel
  • 2,4" fargeskjerm

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Fest kamera på innsiden av frontruten i bilen via det medfølgende festet og du er klar for å begynne! CarDVR-71 HD-kamera vil fortløpende ta opp det som skjer på veien foran deg. En integrert g-sensor sørger for at alle opptakene lagres. 

Spiller inn det som skjer

I normal modus vil Rollei Car-DVR spille inn HD-video i en loop hvor bare de siste sekundene av video og lyd blir lagret. Men takket være den innebygde g-sensoren vil alt bli lagret i tilfelle av en trafikkulykke. Kameraet kan derfor fungere som bevis ved en ulykke. CarDVR kan også utløses ved hjelp av en bevegelsessensor og du kan bruke det som et webkamera om ønskelig.

Batteri og minne

Bilkamera drives av et innebygd oppladbart batteri. Den lades via den medfølgende USB-kabelen og 12 V-lader. Filmene spilles inn på microSD/SDHC-kort (medfølger ikke, må kjøpes separat).

231201 Rollei Rollei CarDVR-71 40130 Fest kamera på innsiden av frontruten i bilen via det medfølgende festet og du er klar for å begynne! CarDVR-71 HD-kamera vil fortløpende ta opp det som skjer på veien foran deg. En integrert g-sensor sørger for at alle opptakene lagres.  Spiller inn det som skjer I normal modus vil Rollei Car-DVR spille inn HD-video i en loop hvor bare de siste sekundene av video og lyd blir lagret. Men takket være den innebygde g-sensoren vil alt bli lagret i tilfelle av en trafikkulykke. Kameraet kan derfor fungere som bevis ved en ulykke. CarDVR kan også utløses ved hjelp av en bevegelsessensor og du kan bruke det som et webkamera om ønskelig. Batteri og minne Bilkamera drives av et innebygd oppladbart batteri. Den lades via den medfølgende USB-kabelen og 12 V-lader. Filmene spilles inn på microSD/SDHC-kort (medfølger ikke, må kjøpes separat). Dashcam 3 2 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Lyd og Bilde
  2. Kamera & Foto
  3. Dashcam