Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt actionkamera med 4K-oppløsning

Xiaomi Mi 4K Action Camera

  Art.nr: 1011883
 • Filme 4K-video i 30 fps
 • 9 forskjellige kameramodus
 • 145° vidvinkellinse
 • Elektronisk bildestabilisering
 • WiFi og Bluetooth 4.1

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Xiaomi Mi 4K kan du både ta høyoppløste fotografier og filme i skarp 4K-kvalitet. Den seksakslede bildestabiliseringen gjør at du får skarpe videoer selv om kameraet er litt i bevegelse under filmingen. Kameraet veier kun 99g, det gjør det til et godt og lett alternativ som kan være med på tur uten at det er noen belastning.

Xiaomi Mi 4K actionkamera

Foto og video i høy kvalitet

Xiaomi Mi 4K actionkamera tar høyoppløste bilder og film i 4K-oppløsning i 30 bilder pr. sekund. Med vidvinkellinsen på 145° kan du både filme stunts, tricks og hopp i skibakken og vakre landskap eller spektakulære panoramalocations. Den elektroniske bildestabiliseringen sørger for at videoene dine blir skarpe og stabile så det er behagelig å se på selv om du har filmet i bevegelse.

Xiaomi Mi 4K touchdisplay

2,4" touchskjerm

Touchskjermen lar deg enkelt ta kontroll over filmingen din. Via skjermen kan du blant annet se i realtid hva du filmer, spille av videoer og slette outtakes du ikke vil ha. Du kan også velge funksjoner som time-lapse, slow-motion (slomo), exposure delay og high-speed burst om du ønsker noe annet enn vanlig film.

Actionkamera på ryggen til en border collie

Forevige dine øyeblikk

"Now... Bring me that horizon" sa Johnny Depp som Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean. Med Xiaomi Mi 4K kan du forevige solnedgangen du aldri vil at skal bli ferdig på ferie eller utsikten du bare ikke vil forlate når du er på tur. Eller gå for noe helt annet og feste kameraet på hunden din og se hvordan det hadde vært å være firbeint en liten stund. Husk å sørge for at Pluto beveger seg så du får se verden i et annerledes perspektiv, det blir ikke det samme om hen bare ligger på teppet i stua.

Selfiestick kan selvfølgelig monteres til kameraet om du skulle føle behov for det

Kraftig batteri

Det oppladbare Li-Ion-batteriet har 1450 mAh og holder til å spille inn opp til 2 timers 4K-video i 30 fps. Holder det med Full HD, men hele 60 fps kan du filme i opp til 3 timers video før du må lade kameraet. Har du med deg en powerbank kan du enkelt lade opp batteriet og fortsette filmingen på din reise mot å bli den neste stjerneregissøren på filmfestivalen i Cannes. Om Mr. Bean klarer det kan du også få det til, du trenger bare en liten gul bil og uante mengder kreativitet.

I pakken:

 • Xiaomi Mi 4K actionkamera
 • 1450 mAh oppladbart Li-Ion batteri
 • Micro-USB-kabel
 • Bruksanvisning

OBS! Minnekort selges separat. Kameraet støtter opp til 64 GB microSD, microSDHC og microSDXC.

1011883 Xiaomi Xiaomi Mi 4K Action Camera ZRM4035GL Med Xiaomi Mi 4K kan du både ta høyoppløste fotografier og filme i skarp 4K-kvalitet. Den seksakslede bildestabiliseringen gjør at du får skarpe videoer selv om kameraet er litt i bevegelse under filmingen. Kameraet veier kun 99g, det gjør det til et godt og lett alternativ som kan være med på tur uten at det er noen belastning. Foto og video i høy kvalitet Xiaomi Mi 4K actionkamera tar høyoppløste bilder og film i 4K-oppløsning i 30 bilder pr. sekund. Med vidvinkellinsen på 145° kan du både filme stunts, tricks og hopp i skibakken og vakre landskap eller spektakulære panoramalocations. Den elektroniske bildestabiliseringen sørger for at videoene dine blir skarpe og stabile så det er behagelig å se på selv om du har filmet i bevegelse. 2,4" touchskjerm Touchskjermen lar deg enkelt ta kontroll over filmingen din. Via skjermen kan du blant annet se i realtid hva du filmer, spille av videoer og slette outtakes du ikke vil ha. Du kan også velge funksjoner som time-lapse, slow-motion (slomo), exposure delay og high-speed burst om du ønsker noe annet enn vanlig film. Forevige dine øyeblikk "Now... Bring me that horizon" sa Johnny Depp som Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean. Med Xiaomi Mi 4K kan du forevige solnedgangen du aldri vil at skal bli ferdig på ferie eller utsikten du bare ikke vil forlate når du er på tur. Eller gå for noe helt annet og feste kameraet på hunden din og se hvordan det hadde vært å være firbeint en liten stund. Husk å sørge for at Pluto beveger seg så du får se verden i et annerledes perspektiv, det blir ikke det samme om hen bare ligger på teppet i stua. Kraftig batteri Det oppladbare Li-Ion-batteriet har 1450 mAh og holder til å spille inn opp til 2 timers 4K-video i 30 fps. Holder det med Full HD, men hele 60 fps kan du filme i opp til 3 timers video før du må lade kameraet. Har du med deg en powerbank kan du enkelt lade opp batteriet og fortsette filmingen på din reise mot å bli den neste stjerneregissøren på filmfestivalen i Cannes. Om Mr. Bean klarer det kan du også få det til, du trenger bare en liten gul bil og uante mengder kreativitet. I pakken: Xiaomi Mi 4K actionkamera1450 mAh oppladbart Li-Ion batteriMicro-USB-kabelBruksanvisning OBS! Minnekort selges separat. Kameraet støtter opp til 64 GB microSD, microSDHC og microSDXC. Actionkamera 1490 NOK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Kamera og Foto
 3. Actionkamera