Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Actionkamera i 4K og medfølgende undervannshus

Rollei Actioncam 4S Plus

  Art.nr: 1012202
  • Opptil 70 minutter batteritid
  • Film i 4K-oppløsning
  • Kan kobles til WiFi
  • 2" TFT-skjerm
  • Medfølgende undervannshus

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gir opp motorsykkelen, hopp i bakken eller dykk i havet! Med actionkameraet Rollei Actioncam 4S Plus har du muligheten til å forevige øyeblikket, både på vann og land i heftig 4K-oppløsning med 30 bilder per sekund.

Actioncam 4S Plus + WiFi = Sant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Vanntett undervannshus

Ved hjelp av det medfølgende undervannshuset, kan du svømme ned på 40 meters dyp.

Lang batteritid

Det mefølgende Li-Io-batteriet har en styrke på 750 mAh, er uttakbart og gir deg muligheten til å spille inn 4K-video i opptil 70 minutter. Filmer du derimot i lavere oppløsning, økes batteritiden.

1012202 1012202 Rollei Rollei Actioncam 4S Plus 40325 Gir opp motorsykkelen, hopp i bakken eller dykk i havet! Med actionkameraet Rollei Actioncam 4S Plus har du muligheten til å forevige øyeblikket, både på vann og land i heftig 4K-oppløsning med 30 bilder per sekund. Actioncam 4S Plus + WiFi = Sant Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vanntett undervannshus Ved hjelp av det medfølgende undervannshuset, kan du svømme ned på 40 meters dyp. Lang batteritid Det mefølgende Li-Io-batteriet har en styrke på 750 mAh, er uttakbart og gir deg muligheten til å spille inn 4K-video i opptil 70 minutter. Filmer du derimot i lavere oppløsning, økes batteritiden. Actionkamera 2 1 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kamera og Foto
  3. Actionkamera