Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

GoPro HERO7 Black med 12 MP og HDR

GoPro Hero 7 Black

  Art.nr: 1004735
 • Opptak av 4K-video i 60 fps og 1080p i 240 fps
 • HyperSmooth-bildestabilisering
 • GPS med geotagging
 • 2" touchdisplay med zoom
 • Vanntett uten undervannshus

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 890,-

Delbetal fra 286,-/mnd. Info

Info
GoPro HERO7 Black
GoPro HERO7 Black med 12 MP og HDR

2 890,-


 • pris: 3 289,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med GoPro HERO7 får du et allsidig og kompakt actionkamera, fullspekket med utsøkte og unike egenskaper som gjør kameraet til en toppmodell, i det klassiske GoPro-formatet. Film i 4K i 60 fps, få HyperSmooth-videostabilisering, bruk SuperPhoto for optimaliserte bilder på 12 megapiksler med HDR, få GP1-prosessor egnet avansert bildebehandling, bruk digital zoom for å komme nærmere motivet, koble til telefonen for å nyte muligheter med livestreaming og mye, mye mer.

Årets Beste Actionkamera 2018

I regi av TEK.NO har GoPro HERO7 Black blitt kåret til årets beste actionkamera 2018 og i tillegg tildelt rangeringen 9,5 av 10 i deres anmeldelse, som kan leses her.
Her er et lite utdrag fra deres bedømmelse:-"På jakt etter ditt første aktivitetskamera, og vil ha noe fra øverste hylle? Da vil du ha Hero7 Black."
Les hele her.

Kåret til Årets Videoprodukt av Elektronikkbransjen i Norge

Et panel sammensatt av bransjefolk stemte frem GoPro HERO7 Black som årets videoprodukt 2018.

Film med fantastiske egenskaper og gimball-lignende stabilisering

Få muligheten til å filme i opptil 4K-oppløsning og til og med opptil 60 fps for et jevnt og flytende bilde på alt innspilt videomateriale. Den optimaliserte GP1-prosessoren gjør det mulig med hjelp fra høy bildefrekvens i 1080p og opptil 8x slowmotion-video i 240p for at du skal kunne sakke ned videoen for å få en episk følelse og unik opplevelse av øyeblikket. Du kan også bruke TimeWarp for å filme lenger og øke hastigheten i timelapse-videoer med opp til 30x. Generelt sett får du god bildekvalitet til og med under svakere lysforhold. De tre mikrofonene i kameraet er optimalisert til å kunne gi et utmerket resultat i stereo og med avansert vind- og støyreduksjon kommer du til å få en like perfekt lyd som bilde.

En av de unike egenskapene hos HERO7 er HyperSmooth-videostabilisering, her får du et gimbal-lignende sluttresultat som forutser kameraets bevegelser uten å ta i bruk av ekstra tilbehør. Samtidig får du avansert korrigering av eventuell risting som resulterer i en jevn video som er mer behagelig å se på, uavhengig av hva eller hvordan du filmer.

Ta utmerkede, detaljrike stillbilder

Ditt nye GoPro-kamera er også et meget habilt kamera for stillbilder. HERO7 tar bilder i 12 megapiksler og SuperPhoto lar kameraet ta beste mulige bilder, ved å automatiske optimalisere ved hjelp av HDR, støyreduksjon og lokal mapping av nyanser. Du får mer levende og dynamiske bilder med økt kontrast og et mye bredere fargespekter. Bildene gjenspeiler virkeligheten akkurat som de var når du tok de - uten å miste viktige detaljer i lyse og mørke omgivelser og ikke minst uten nødvendig, omfattende og slitsom etterbehandling.

Automatisk redigering og livestreaming

Ved å koble kameraet trådløst til din Android- eller iOS-baserte smarttelefon kan du få både bilder og video tilgjengelig direkte etter at de er tatt, slik at det kan deles eller redigeres omgående. Her kan du la video automatisk lastes over på telefonen med rask 5Ghz. Funksjonen QuikStories i GoPro-appen kan automatisk sammenflette klipp til en samlet video som er klar til å deles, med kun ett tastetrykk.

Er du tilkoblet for eksempel en smarttelefon kan du også livestreame alt som fanges opp av kameraet direkte til Facebook, samtidig som videoen lagres automatisk på minnekortet i kameraet. Du kan også bruke kameraet stående til å ta portrettbilder eller video, og gjøre materialet perfekt til å deles på Instagram Stories eller Snapchat.

Kjør livestream direkte på YouTube

I uke 46 2018 ble det sluppet en ny programvare til GoPro HERO7 som gjør det mulig å livestreame direkte til din egen kanal på YouTube. Del alle de store og de små eventyrene i sanntid - på verdens største kringkastningsplatform.

Styr kameraet via berøringsskjermen eller med stemmen din

Den 2 tommer store berøringsskjermen sørger for lett bruk i de lett-navigerte menyene. Du kan se både video og bilder på forhånd direkte på skjermen og få all informasjon om hva slags format den opptaket gjøres i, oppløsning, tid, batterinivå og ikke minst gjenværende lagringsplass på minnekortet. Generelle innstillinger kan gjøres like enkelt på skjermen på nøyaktig samme måte som på en smarttelefon, slik at du raskt kan konfigurere kameraet etter dine egne preferanser.

Om du ønsker å holde hendene frie, slik at du kan gjøre ting foran kameraet, kan du rask og enkelt få kontroll ved bruk av stemmen. Her kan du bruke forskjellige stemmekommandoer for å starte eller stoppe opptak, ta bilder og også veksle mellom forskjellige typer kamerafunksjoner - uten å trenge å slippe taket på sykkelstyre, padleåren eller ta blikket fra veien slik at trygt kan bruke kameraet uten å miste kontroll.

GoPro har også sin egen app for smarttelefoner - GoPro App. Her kan du ta styring over et knippe forskjellige funksjoner, styre opptaket og bruke mobilen som liveview-skjerm. Perfekt dersom man vil forsikre seg om at man har vinklet kameraet riktig, eller for å starte og stoppe filmopptaket om du er såpass langt borte at stemmestyring og fysisk berøring av kameraet ikke lar seg gjøre. På den måten har du full kontroll og ser eksakt hva som plukkes opp av kameraet.

Kompatibel med over 30 ulike tidligere lansert tilbehør

Nøyaktig som med tidligere modeller har du muligheten til å kunne bruke kameraet med et bredt sortiment tilbehør av diverse monteringsfester og håndtak. På den måten kan du lett oppgradere fra tidligere versjoner og bruke kameraet på sykkelstyret, hjelmen eller med selfie-stanga. GoPro-kameraet er også kompatibelt med microSD-minnekort i forskjellig størrelse.

Fullstendig vanntett uten ekstra tilbehør

Du kan helt uten bekymringer ta med deg kameraet ut i all slags vær, uten å ofre en eneste tanke på konsekvenser. GoPro HERO7 er vanntett og tåler en dybde på 10 meter uten ekstra beskyttelse som holder regn og vann ute. Dersom du ønsker å filme på enda dypere vann, finnes det et separat tilbehørsett med undervannshus som du kan komplettere kameraet med.

GPS med ekstra informasjon

Ved bruk av GPS-funksjonen kan GoPro HERO7 Black registrere informasjon hvor enn du ferdes, hastighet og høydeforskjell. Denne informasjonen kan legges inn slik at den er synlig i videoklippene dine med Quik, slik at du enkelt kan se statistikk på for eksempel sykkelturer eller rafting. En artig egenskap som passer for små og store eventyr.

Unike egenskaper for HERO7 som ikke finnes i White eller Silver-utgavene

 • HyperSmooth-bildestabilisering
 • 12 megapiksel optikk
 • Videoopptak i 4K i 60 fps samt 1080p i 240 fps
 • 8x slowmotion
 • HDR
 • Wake on voice - oppstart ved bruk av stemmen
 • Støtte for livestreaming
 • Statusskjerm i front
 • SuperPhoto
 • Nattfoto
 • Nattfotografering med tidsforsinkelse
 • Automatisk svakt lys
 • TimeWarp-video
 • GP1-chip
 • Avansert metadata
 • Protune
 • Lydopptak i stereo
 • Avansert støyreduksjon gjennom 3 mikrofoner
 • Byttbart litiumion-batteri på 1220 mAh
 • Kompatibel med Super Suit bekyttelse-/dykkerhus
 • Kompatibel med Karma Grip
 • Kompatibel med "Pro 3,5mm"-adapter med støtte for tilkobling av ekstern mikrofon
 • .wav i RAW-lydformat
 • Støtte for utgang av HDMI-video og separat mikro-HDMI-kabel
 • Opptak i 720p, 960p 2,7K - 4:3, 4K - 4:3
 • Høyeste bitrate for video på 78 MB/s (4K)
1004735 1004735 GoPro GoPro Hero 7 Black CHDHX-701-RW Med GoPro HERO7 får du et allsidig og kompakt actionkamera, fullspekket med utsøkte og unike egenskaper som gjør kameraet til en toppmodell, i det klassiske GoPro-formatet. Film i 4K i 60 fps, få HyperSmooth-videostabilisering, bruk SuperPhoto for optimaliserte bilder på 12 megapiksler med HDR, få GP1-prosessor egnet avansert bildebehandling, bruk digital zoom for å komme nærmere motivet, koble til telefonen for å nyte muligheter med livestreaming og mye, mye mer. Årets Beste Actionkamera 2018 I regi av TEK.NO har GoPro HERO7 Black blitt kåret til årets beste actionkamera 2018 og i tillegg tildelt rangeringen 9,5 av 10 i deres anmeldelse, som kan leses her.Her er et lite utdrag fra deres bedømmelse:-"På jakt etter ditt første aktivitetskamera, og vil ha noe fra øverste hylle? Da vil du ha Hero7 Black."Les hele her. Kåret til Årets Videoprodukt av Elektronikkbransjen i Norge Et panel sammensatt av bransjefolk stemte frem GoPro HERO7 Black som årets videoprodukt 2018. Film med fantastiske egenskaper og gimball-lignende stabilisering Få muligheten til å filme i opptil 4K-oppløsning og til og med opptil 60 fps for et jevnt og flytende bilde på alt innspilt videomateriale. Den optimaliserte GP1-prosessoren gjør det mulig med hjelp fra høy bildefrekvens i 1080p og opptil 8x slowmotion-video i 240p for at du skal kunne sakke ned videoen for å få en episk følelse og unik opplevelse av øyeblikket. Du kan også bruke TimeWarp for å filme lenger og øke hastigheten i timelapse-videoer med opp til 30x. Generelt sett får du god bildekvalitet til og med under svakere lysforhold. De tre mikrofonene i kameraet er optimalisert til å kunne gi et utmerket resultat i stereo og med avansert vind- og støyreduksjon kommer du til å få en like perfekt lyd som bilde.En av de unike egenskapene hos HERO7 er HyperSmooth-videostabilisering, her får du et gimbal-lignende sluttresultat som forutser kameraets bevegelser uten å ta i bruk av ekstra tilbehør. Samtidig får du avansert korrigering av eventuell risting som resulterer i en jevn video som er mer behagelig å se på, uavhengig av hva eller hvordan du filmer. Ta utmerkede, detaljrike stillbilder Ditt nye GoPro-kamera er også et meget habilt kamera for stillbilder. HERO7 tar bilder i 12 megapiksler og SuperPhoto lar kameraet ta beste mulige bilder, ved å automatiske optimalisere ved hjelp av HDR, støyreduksjon og lokal mapping av nyanser. Du får mer levende og dynamiske bilder med økt kontrast og et mye bredere fargespekter. Bildene gjenspeiler virkeligheten akkurat som de var når du tok de - uten å miste viktige detaljer i lyse og mørke omgivelser og ikke minst uten nødvendig, omfattende og slitsom etterbehandling. Automatisk redigering og livestreaming Ved å koble kameraet trådløst til din Android- eller iOS-baserte smarttelefon kan du få både bilder og video tilgjengelig direkte etter at de er tatt, slik at det kan deles eller redigeres omgående. Her kan du la video automatisk lastes over på telefonen med rask 5Ghz. Funksjonen QuikStories i GoPro-appen kan automatisk sammenflette klipp til en samlet video som er klar til å deles, med kun ett tastetrykk. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Er du tilkoblet for eksempel en smarttelefon kan du også livestreame alt som fanges opp av kameraet direkte til Facebook, samtidig som videoen lagres automatisk på minnekortet i kameraet. Du kan også bruke kameraet stående til å ta portrettbilder eller video, og gjøre materialet perfekt til å deles på Instagram Stories eller Snapchat. Kjør livestream direkte på YouTube I uke 46 2018 ble det sluppet en ny programvare til GoPro HERO7 som gjør det mulig å livestreame direkte til din egen kanal på YouTube. Del alle de store og de små eventyrene i sanntid - på verdens største kringkastningsplatform. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Styr kameraet via berøringsskjermen eller med stemmen din Den 2 tommer store berøringsskjermen sørger for lett bruk i de lett-navigerte menyene. Du kan se både video og bilder på forhånd direkte på skjermen og få all informasjon om hva slags format den opptaket gjøres i, oppløsning, tid, batterinivå og ikke minst gjenværende lagringsplass på minnekortet. Generelle innstillinger kan gjøres like enkelt på skjermen på nøyaktig samme måte som på en smarttelefon, slik at du raskt kan konfigurere kameraet etter dine egne preferanser. Om du ønsker å holde hendene frie, slik at du kan gjøre ting foran kameraet, kan du rask og enkelt få kontroll ved bruk av stemmen. Her kan du bruke forskjellige stemmekommandoer for å starte eller stoppe opptak, ta bilder og også veksle mellom forskjellige typer kamerafunksjoner - uten å trenge å slippe taket på sykkelstyre, padleåren eller ta blikket fra veien slik at trygt kan bruke kameraet uten å miste kontroll.GoPro har også sin egen app for smarttelefoner - GoPro App. Her kan du ta styring over et knippe forskjellige funksjoner, styre opptaket og bruke mobilen som liveview-skjerm. Perfekt dersom man vil forsikre seg om at man har vinklet kameraet riktig, eller for å starte og stoppe filmopptaket om du er såpass langt borte at stemmestyring og fysisk berøring av kameraet ikke lar seg gjøre. På den måten har du full kontroll og ser eksakt hva som plukkes opp av kameraet. Kompatibel med over 30 ulike tidligere lansert tilbehør Nøyaktig som med tidligere modeller har du muligheten til å kunne bruke kameraet med et bredt sortiment tilbehør av diverse monteringsfester og håndtak. På den måten kan du lett oppgradere fra tidligere versjoner og bruke kameraet på sykkelstyret, hjelmen eller med selfie-stanga. GoPro-kameraet er også kompatibelt med microSD-minnekort i forskjellig størrelse. Fullstendig vanntett uten ekstra tilbehør Du kan helt uten bekymringer ta med deg kameraet ut i all slags vær, uten å ofre en eneste tanke på konsekvenser. GoPro HERO7 er vanntett og tåler en dybde på 10 meter uten ekstra beskyttelse som holder regn og vann ute. Dersom du ønsker å filme på enda dypere vann, finnes det et separat tilbehørsett med undervannshus som du kan komplettere kameraet med. GPS med ekstra informasjon Ved bruk av GPS-funksjonen kan GoPro HERO7 Black registrere informasjon hvor enn du ferdes, hastighet og høydeforskjell. Denne informasjonen kan legges inn slik at den er synlig i videoklippene dine med Quik, slik at du enkelt kan se statistikk på for eksempel sykkelturer eller rafting. En artig egenskap som passer for små og store eventyr. Unike egenskaper for HERO7 som ikke finnes i White eller Silver-utgavene HyperSmooth-bildestabilisering12 megapiksel optikkVideoopptak i 4K i 60 fps samt 1080p i 240 fps8x slowmotionHDRWake on voice - oppstart ved bruk av stemmenStøtte for livestreamingStatusskjerm i frontSuperPhotoNattfotoNattfotografering med tidsforsinkelseAutomatisk svakt lysTimeWarp-videoGP1-chipAvansert metadataProtuneLydopptak i stereoAvansert støyreduksjon gjennom 3 mikrofonerByttbart litiumion-batteri på 1220 mAhKompatibel med Super Suit bekyttelse-/dykkerhusKompatibel med Karma GripKompatibel med "Pro 3,5mm"-adapter med støtte for tilkobling av ekstern mikrofon.wav i RAW-lydformatStøtte for utgang av HDMI-video og separat mikro-HDMI-kabelOpptak i 720p, 960p 2,7K - 4:3, 4K - 4:3Høyeste bitrate for video på 78 MB/s (4K) Actionkamera 4,6 14 2890 NOK 2890 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kamera og Foto
 3. Actionkamera