Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

USB-C Multiport Adapter med Power Delivery 2.0

Trust USB-C Multiport Adapter

  Art.nr: 1013040
  • Multiport-adapter
  • Drives via USB-C
  • HDMI-port med støtte for 1080p i 60 Hz
  • USB-C og USB-A-port
  • Power Delivery 2.0

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Trust USB-C Multiport Adapter er en praktisk, liten og enkel adapter for deg som trenger en ekstra USB-A 3.1-port eller en HDMI-utgang på laptopen din uten at det går utover antall USB-C-porter tilgjengelig. Huben støtter Power Delivery 2.0 som gir rask og kraftig lading til kompatible enheter.

Power Delivery - en teknologi for rask, kraftig og skånsom lading

Power Delivery 2.0 er en ladeteknologi for hurtiglading. I motsetning til andre hurtigladingsteknologier merker en lader med USB-PD automatisk hvor mye strømspenning som trengs for enheten som er tilkoblet, som gjør at batteriet i enheten som lades ikke risikerer å bli skadet.

Power Delivery er en effektiv måte å lade din smarttelefon om du sitter i møte, er på skolen eller på toget og ikke har tilgang til en veggkontakt, men har laptopen tilgjengelig.

1013040 1013040 Trust Trust USB-C Multiport Adapter 21260 Trust USB-C Multiport Adapter er en praktisk, liten og enkel adapter for deg som trenger en ekstra USB-A 3.1-port eller en HDMI-utgang på laptopen din uten at det går utover antall USB-C-porter tilgjengelig. Huben støtter Power Delivery 2.0 som gir rask og kraftig lading til kompatible enheter. Power Delivery - en teknologi for rask, kraftig og skånsom lading Power Delivery 2.0 er en ladeteknologi for hurtiglading. I motsetning til andre hurtigladingsteknologier merker en lader med USB-PD automatisk hvor mye strømspenning som trengs for enheten som er tilkoblet, som gjør at batteriet i enheten som lades ikke risikerer å bli skadet. Power Delivery er en effektiv måte å lade din smarttelefon om du sitter i møte, er på skolen eller på toget og ikke har tilgang til en veggkontakt, men har laptopen tilgjengelig. USB hub/adapter 3,3 3 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. USB hub/adapter