Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

USB-C Hub med støtte for 87 W-lading til MacBook Pro/Air

Satechi USB-C Pro Hub with 4K HDMI and Ethernet Silver

  Art.nr: 1012894
 • Drives via 2 x USB-C
 • SD-kortleser, 4K HDMI, 2 x USB-A
 • 1 x USB-C med støtte for 87 W-lading
 • Perfekt utseende sammen med MacBook

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Silver

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Satechi USB-C Pro Hub er en USB-C-hub som lar deg transformere din laptop til en komplett arbeidsstasjon. Adapteren kobles til dataen via to USB-C-kontakter og gir deg tilgang til en 4K HDMI-port, to USB-A-porter, en USB-C-port og en Gigabit Ethernet-port. Den innovative tilnærmingen med doble inn-kontakter gjør adapteren kraftig og muliggjør effektiv lading med Power Delivery, samt at HDMI-porten støtter oppløsninger opptil 4K UHD. Med støtte for "Plug and play" er du klar umiddelbart uten behov for å installere software eller drivere, og finishen i børstet aluminium lar den elegante huben smelte inn overalt.

En hub for alle dine enheter

Det er bare å koble de to USB-C-hannene til portene på laptopen din, så kan du koble til enhetene dine for å lage din personlige arbeidsstasjon. Huben er utstyrt med følgende porter:

 • 1 x HDMI (4K@30Hz)
 • 2 x USB-A 3.0
 • 1 x USB-C med støtte for Power Delivery 3.0
 • 1 x Gigabit Ethernet
 • 1 x minnekortleser for microSD/SD-kort

4K-oppløsning krever en direkte HDMI til HDMI-tilkobling og fungerer ikke med VGA-, Thunderbolt- eller DVI-skjermer.

Støtter pass through-lading med opptil 87 W effekt

Enheter som mus og tastatur får sin strøm fra USB-porten til enheten de er koblet til. Portene får sin strøm fra dataens batteri. Med flere USB-enheter tilkoblet brukes maskinens batteri opp fortere. Derfor er huben utstyrt med en USB-C-port som støtter Power Delivery 3.0-lading. Med denne kan du lade din MacBook med en effekt opptil 87 W via USB-C-porten og fortsette arbeidet uten å tømme batteriet.

Kompatibilitet:

 • MacBook Pro (2019/2018/2017/2016)
 • MacBook Air (2019/2018)

OBS! Støtter ikke MacBook-modeller med kun én USB-C-port.

1012894 1012894 Satechi Satechi USB-C Pro Hub with 4K HDMI and Ethernet Silver ST-TCPHES Satechi USB-C Pro Hub er en USB-C-hub som lar deg transformere din laptop til en komplett arbeidsstasjon. Adapteren kobles til dataen via to USB-C-kontakter og gir deg tilgang til en 4K HDMI-port, to USB-A-porter, en USB-C-port og en Gigabit Ethernet-port. Den innovative tilnærmingen med doble inn-kontakter gjør adapteren kraftig og muliggjør effektiv lading med Power Delivery, samt at HDMI-porten støtter oppløsninger opptil 4K UHD. Med støtte for "Plug and play" er du klar umiddelbart uten behov for å installere software eller drivere, og finishen i børstet aluminium lar den elegante huben smelte inn overalt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> En hub for alle dine enheter Det er bare å koble de to USB-C-hannene til portene på laptopen din, så kan du koble til enhetene dine for å lage din personlige arbeidsstasjon. Huben er utstyrt med følgende porter: 1 x HDMI (4K@30Hz)2 x USB-A 3.01 x USB-C med støtte for Power Delivery 3.01 x Gigabit Ethernet1 x minnekortleser for microSD/SD-kort 4K-oppløsning krever en direkte HDMI til HDMI-tilkobling og fungerer ikke med VGA-, Thunderbolt- eller DVI-skjermer. Støtter pass through-lading med opptil 87 W effekt Enheter som mus og tastatur får sin strøm fra USB-porten til enheten de er koblet til. Portene får sin strøm fra dataens batteri. Med flere USB-enheter tilkoblet brukes maskinens batteri opp fortere. Derfor er huben utstyrt med en USB-C-port som støtter Power Delivery 3.0-lading. Med denne kan du lade din MacBook med en effekt opptil 87 W via USB-C-porten og fortsette arbeidet uten å tømme batteriet. Kompatibilitet: MacBook Pro (2019/2018/2017/2016)MacBook Air (2019/2018) OBS! Støtter ikke MacBook-modeller med kun én USB-C-port. USB hub/adapter 4 1 949 NOK 949 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kabler
 3. USB hub/adapter