Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elegant USB-C-hub til MacBook Pro/Air og Mac Mini

Satechi USB-C Multimedia Adapter Dual 4K HDMI Gigabit Ethernet Silver

  Art.nr: 1012892
 • Drives via 2 x USB-C
 • To 4K HDMI-porter
 • SD-kortleser, 2 x USB-A og 1 x USB-C
 • Design i børstet aluminium
 • Til 2019/2018 MacBook Pro/Air/Mac Mini

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Silver

1 199,-

Delbetal fra 145,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Satechi USB-C Multimedia Adapter Dual er en multimedia-adapter som lar deg transformere din laptop til en komplett arbeidsstasjon. Adapteren kobles til dataen via to USB-C-kontakter og gir deg tilgang til to HDMI-porter, to USB-A-porter og en Gigabit Ethernet-port. Den innovative tilnærmingen med doble inn-kontakter gjør adapteren kraftigere enn lignende USB-C-hubs med bare én kontakt, og muliggjør blant annet at begge HDMI-portene kan støtte oppløsninger opptil 4K UHD. Med støtte for "Plug and play" er du klar umiddelbart uten behov for å installere software eller drivere, og finishen i børstet aluminium lar den elegante multimedia-adapteren smelte inn overalt.

En hub for alle dine enheter

Det er bare å koble de to USB-C-hannene til portene på laptopen din, så kan du koble til enhetene dine for å lage en komplett arbeidsstasjon. Multimedia-adapteren som også kan kalles en dockingstasjon eller hub er utstyrt med følgende porter:

 • 1 x HDMI (4K@60 Hz)
 • 1 x HDMI (4K@30 Hz)
 • 2 x USB-A
 • 1 x USB-C med støtte for Power Delivery 3.0
 • 1 x Gigabit Ethernet
 • 1 x minnekortleser for SD-kort
 • 1 x minnekortleser for microSD-kort

  4K-oppløsning krever en direkte HDMI til HDMI-tilkobling og fungerer ikke med VGA-, Thunderbolt- eller DVI-skjermer.

Støtter lading via Power Delivery 3.0

Enheter som mus og tastatur får sin strøm fra USB-porten til enheten de er koblet til. Portene får sin strøm fra dataens batteri. Med flere USB-enheter tilkoblet brukes maskinens batteri opp fortere. Derfor er huben utstyrt med en USB-C-port som støtter Power Delivery 3.0-lading. Koble til din MacBook-lader i hubens USB-C-port og fortsett arbeidet uten å tømme batteriet.

Kompatibilitet:

 • 2019/2018 MacBook Pro
 • 2018 MacBook Air
 • 2018 Mac Mini

OBS! Støtter ikke MacBook-modeller med bare én USB-C-port.

1012892 1012892 Satechi Satechi USB-C Multimedia Adapter Dual 4K HDMI Gigabit Ethernet Silver ST-TCDMMAS Satechi USB-C Multimedia Adapter Dual er en multimedia-adapter som lar deg transformere din laptop til en komplett arbeidsstasjon. Adapteren kobles til dataen via to USB-C-kontakter og gir deg tilgang til to HDMI-porter, to USB-A-porter og en Gigabit Ethernet-port. Den innovative tilnærmingen med doble inn-kontakter gjør adapteren kraftigere enn lignende USB-C-hubs med bare én kontakt, og muliggjør blant annet at begge HDMI-portene kan støtte oppløsninger opptil 4K UHD. Med støtte for "Plug and play" er du klar umiddelbart uten behov for å installere software eller drivere, og finishen i børstet aluminium lar den elegante multimedia-adapteren smelte inn overalt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> En hub for alle dine enheter Det er bare å koble de to USB-C-hannene til portene på laptopen din, så kan du koble til enhetene dine for å lage en komplett arbeidsstasjon. Multimedia-adapteren som også kan kalles en dockingstasjon eller hub er utstyrt med følgende porter: 1 x HDMI (4K@60 Hz)1 x HDMI (4K@30 Hz)2 x USB-A1 x USB-C med støtte for Power Delivery 3.01 x Gigabit Ethernet1 x minnekortleser for SD-kort1 x minnekortleser for microSD-kort4K-oppløsning krever en direkte HDMI til HDMI-tilkobling og fungerer ikke med VGA-, Thunderbolt- eller DVI-skjermer. Støtter lading via Power Delivery 3.0 Enheter som mus og tastatur får sin strøm fra USB-porten til enheten de er koblet til. Portene får sin strøm fra dataens batteri. Med flere USB-enheter tilkoblet brukes maskinens batteri opp fortere. Derfor er huben utstyrt med en USB-C-port som støtter Power Delivery 3.0-lading. Koble til din MacBook-lader i hubens USB-C-port og fortsett arbeidet uten å tømme batteriet. Kompatibilitet: 2019/2018 MacBook Pro2018 MacBook Air2018 Mac Mini OBS! Støtter ikke MacBook-modeller med bare én USB-C-port. USB hub/adapter 1199 NOK 1199 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kabler
 3. USB hub/adapter