Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elegant USB-C-hub til iMac/iMac Pro (2017 og senere)

Satechi USB-C Clamp Hub Pro - for the iMac Space Grey

  Art.nr: 1012895
 • Til iMac med Thunderbolt 3-port
 • 3 x USB-A, 1 x USB-C
 • Micro/SD-kortleser
 • Festes på undersiden av skjermen
 • Elegant design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Space Grey

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Satechi USB-C Clamp Hub Pro er en elegant og praktisk USB-C-hub som gir deg mange ekstra porter til din iMac eller iMac Pro (2017 eller senere). Koble inn USB-C-kabelen i Thunderbolt 3-porten på iMacen din og utvid tilkoblingsmulighetene med blant annet 3 USB-A-porter. Huben er designet for å festes til skjermens underside ved hjelp av de to klemmene og hjulet på toppen av huben og dermed passe perfekt sammen med iMacen.

Enkel adgang til flere porter

Med USB-C Clamp Hub Pro får du enkel og stilren tilgang til flere porter på iMacen din. Huben er designet for å smelte sammen med maskinen og er utrustet med følgende porter:

 • 1 x USB-C
 • 3 x USB-A 3.0
 • 1 x MicroSD-kortleser
 • 1 x SD-kortleser

Festes på undersiden av skjermen

Huben festes ved å plasseres i ventilasjonsgitteret på undersiden av skjermen og å skru til hjulet så klemmene får tak. Husk å sjekke at den sitter fast før du begynner å bruke huben så den ikke faller ned.

Kompatibilitet

Satechi USB-C Clamp Hub Pro er kompatibel med iMac og iMac Pro (2017 eller senere) som har en Thunderbolt 3-port.

Produktet er ikke kompatibelt med eldre iMac-modeller som har en vanlig Thunderbolt-port.

1012895 1012895 Satechi Satechi USB-C Clamp Hub Pro - for the iMac Space Grey ST-TCIMHM Satechi USB-C Clamp Hub Pro er en elegant og praktisk USB-C-hub som gir deg mange ekstra porter til din iMac eller iMac Pro (2017 eller senere). Koble inn USB-C-kabelen i Thunderbolt 3-porten på iMacen din og utvid tilkoblingsmulighetene med blant annet 3 USB-A-porter. Huben er designet for å festes til skjermens underside ved hjelp av de to klemmene og hjulet på toppen av huben og dermed passe perfekt sammen med iMacen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Enkel adgang til flere porter Med USB-C Clamp Hub Pro får du enkel og stilren tilgang til flere porter på iMacen din. Huben er designet for å smelte sammen med maskinen og er utrustet med følgende porter: 1 x USB-C3 x USB-A 3.01 x MicroSD-kortleser1 x SD-kortleser Festes på undersiden av skjermen Huben festes ved å plasseres i ventilasjonsgitteret på undersiden av skjermen og å skru til hjulet så klemmene får tak. Husk å sjekke at den sitter fast før du begynner å bruke huben så den ikke faller ned. Kompatibilitet Satechi USB-C Clamp Hub Pro er kompatibel med iMac og iMac Pro (2017 eller senere) som har en Thunderbolt 3-port. Produktet er ikke kompatibelt med eldre iMac-modeller som har en vanlig Thunderbolt-port. USB hub/adapter 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kabler
 3. USB hub/adapter