Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2 meter USB-kabel A hann til B mini

Nedis USB 2.0-Kabel USB A hane - Mini B hankontakt Rund 2 m Svart

  Art.nr: 1006478
  • Lengde: 2 meter
  • Type A - Mini USB
  • Robuste kontakter

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

To meter lang kabel mellom enheter med USB-A og Mini USB. Bruk denne kabelen når du for eksempel kobler til et kompatibelt kamera, MP3-spiller eller mobiltelefon med Mini USB-tilkobling til datamaskinen for rask dataoverføring. USB-A-kontakten er ofte enden som kobler USB-kabelen til vertsenheten (for eksempel datamaskinen) og Mini USB-kontakten til enden som kobler USB-kabelen til USB-enheten (for eksempel kameraet).

Kabelen har robuste kontakter for jevn tilkobling og har en kobberkjerne som gir pålitelig dataoverføring.

Kabel for tilkobling av:

1006478 1006478 Nedis Nedis USB 2.0-Kabel USB A hane - Mini B hankontakt Rund 2 m Svart CCGP60300BK20 To meter lang kabel mellom enheter med USB-A og Mini USB. Bruk denne kabelen når du for eksempel kobler til et kompatibelt kamera, MP3-spiller eller mobiltelefon med Mini USB-tilkobling til datamaskinen for rask dataoverføring. USB-A-kontakten er ofte enden som kobler USB-kabelen til vertsenheten (for eksempel datamaskinen) og Mini USB-kontakten til enden som kobler USB-kabelen til USB-enheten (for eksempel kameraet).Kabelen har robuste kontakter for jevn tilkobling og har en kobberkjerne som gir pålitelig dataoverføring. Kabel for tilkobling av: USB-kabel 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. USB-kabel