Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

1,8 meter USB-A til USB-B kabel for skrivere

Andersson USB A-B 2.0 1,8m

  Art.nr: 1009611
  • Lengde: 1,8 meter
  • A hann til B hann
  • Koble skriveren til datamaskinen

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson USB A-B 2.0 1,8 m er en USB-A til USB-B-kabel som hjelper deg å koble skriveren til datamaskinen din. Med denne USB-A til USB-B-kabelen fra Andersson kan du nyte utrolig raske hastigheter ved overføring. Du trenger bare å koble USB-A-kontakten til datamaskinen og USB-B-kontakten til skriveren din, også er det bare å skrive ut. 

Tilkoblingskabel for: 

1009611 1009611 Andersson Andersson USB A-B 2.0 1,8m USB A-B 2.0 1,8m Andersson USB A-B 2.0 1,8 m er en USB-A til USB-B-kabel som hjelper deg å koble skriveren til datamaskinen din. Med denne USB-A til USB-B-kabelen fra Andersson kan du nyte utrolig raske hastigheter ved overføring. Du trenger bare å koble USB-A-kontakten til datamaskinen og USB-B-kontakten til skriveren din, også er det bare å skrive ut.  Tilkoblingskabel for:  USB-kabel 5 2 69 NOK 69 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. USB-kabel