USB-C til USB-C-kabel for utrolig raske hastigheter

Andersson USB 3.2 C - C White 1M 5A PD100W

  Art.nr: 1004188
  • Lengde: 1 meter
  • Støtter Power Delivery (100 W) for lading av datamaskiner
  • Synkronisering og overføring på opptil 20 GB/s
  • USB 3.2 Gen1
  • USB-C til USB-C

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med denne USB-C til USB-C-kabelen fra Andersson kan du nyte utrolig raske hastigheter ved både lading og overføring. Den en meter lange kabelen er laget med støtte for 5 A og Power Delivery på 100 W, hvilket gir deg muligheten til å få en effektiv, kraftig og rask lading av datamaskiner, nettbrett samt mobiltelefoner som bruker USB-C kontakten. Det eneste man behøver er en kompatibel USB-lader eller nødlader. 

Med USB 3.2 Gen1-teknologi får man muligheten til å overføre data mellom enheter med en imponerende hastighet på opptil 20 GB/s.

Power Delivery

USB-C-kabelen har støtte for Power Delivery noe som muliggjør rask og effektiv lading av bærbare datamaskiner som bruker USB-C-teknologi. Det eneste du trenger er en vegglader, billader eller nødlader som har støtte for Power Delivery.

USB-C

USB-C har blitt standard for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Sammenlignet med microUSB-kontakten har USB-C økte hastigheter både for lading og overføring. USB-C kommer også med en symmetrisk kontakt som passer begge veier slik at du alltid kan koble inn kontakten på første forsøk.

1004188 Andersson Andersson USB 3.2 C - C White 1M 5A PD100W SL-CBP202 Med denne USB-C til USB-C-kabelen fra Andersson kan du nyte utrolig raske hastigheter ved både lading og overføring. Den en meter lange kabelen er laget med støtte for 5 A og Power Delivery på 100 W, hvilket gir deg muligheten til å få en effektiv, kraftig og rask lading av datamaskiner, nettbrett samt mobiltelefoner som bruker USB-C kontakten. Det eneste man behøver er en kompatibel USB-lader eller nødlader.  Med USB 3.2 Gen1-teknologi får man muligheten til å overføre data mellom enheter med en imponerende hastighet på opptil 20 GB/s. Power Delivery USB-C-kabelen har støtte for Power Delivery noe som muliggjør rask og effektiv lading av bærbare datamaskiner som bruker USB-C-teknologi. Det eneste du trenger er en vegglader, billader eller nødlader som har støtte for Power Delivery. USB-C USB-C har blitt standard for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Sammenlignet med microUSB-kontakten har USB-C økte hastigheter både for lading og overføring. USB-C kommer også med en symmetrisk kontakt som passer begge veier slik at du alltid kan koble inn kontakten på første forsøk. USB-C-kabel 4,5 2 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. USB-C-kabel