Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Synkroniserings- og ladekabel USB-C til USB-C

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - C White 1M 3A

  Art.nr: 1004187
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 3 A
  • USB 3.1 Gen 2
  • USB-C til USB-C
  • Overføringshastighet på 10 GB/s

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Synkroniserings- og ladekabel på en meter med den symmetriske USB-C kontakten i begge endene. USB-C kabelen gir utrolig rask lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærebare datamaskiner og andre enheter som bruker USB-C utgang. Kabelen er laget med støtte for 3 A i tillegg til USB 3.1 Gen 2, hvilket gir hurtiglading og en overføringshastighet på hele 10 GB/s, sånn at du slipper å sitte lenge å vente når du skal synkronisere med datamaskinen.

Bruk kabelen med kompatible USB-ladere for hurtiglading eller koble enheten din til datamaskinen for rask overføring av bilder og film, m.m.

USB-C

USB-C har blitt standard for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Sammenlignet med microUSB-kontakten har USB-C økte hastigheter både for lading og overføring. USB-C kommer også med en symmetrisk kontakt som passer begge veier slik at du alltid kan koble inn kontakten på første forsøk.

1004187 1004187 Andersson Andersson USB 3.1 Gen 2 C - C White 1M 3A SL-CBP205 Synkroniserings- og ladekabel på en meter med den symmetriske USB-C kontakten i begge endene. USB-C kabelen gir utrolig rask lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærebare datamaskiner og andre enheter som bruker USB-C utgang. Kabelen er laget med støtte for 3 A i tillegg til USB 3.1 Gen 2, hvilket gir hurtiglading og en overføringshastighet på hele 10 GB/s, sånn at du slipper å sitte lenge å vente når du skal synkronisere med datamaskinen. Bruk kabelen med kompatible USB-ladere for hurtiglading eller koble enheten din til datamaskinen for rask overføring av bilder og film, m.m. USB-C USB-C har blitt standard for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Sammenlignet med microUSB-kontakten har USB-C økte hastigheter både for lading og overføring. USB-C kommer også med en symmetrisk kontakt som passer begge veier slik at du alltid kan koble inn kontakten på første forsøk. USB-C-kabel 3,7 3 119 NOK 119 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. USB-C-kabel