Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flettet USB-C kabel med slitesterke metallkontakter

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Braided 3m Space Gray 3A

  Art.nr: 1004185
  • Lengde: 3 meter
  • Støtte for 3 A
  • USB-A til USB-C 3.1 Gen2
  • Flettet tekstilkabel for å unngå knuter
  • Rask lading og overføring på 10 GB/s

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Rask, slitesterk og stilig USB-C kabel for lading av mobiltelefoner og nettbrett som bruker USB-C utgang. Den tre meter lange ledningen er laget i flettet tekstil for å unngå knuter men samtidig være slitesterk. Med forsterkede utganger og kontakter i metall får du en ladekabel med forbedret holdbarhet som er perfekt for å ha i lommen for rask lading av mobiltelefonen.

Andersson USB 3.1 Gen2 C-A Braided har støtte for 3 ampere for utrolig rask lading av alle dine mobiltelefoner og nettbrett som bruker USB-C kontakten. Koble kabelen til USB-uttaket på datamaskinen for synkronisering eller til veggladeren for lading. Med USB-C 3.1 Gen2 får du muligheten til lynraske overføringshastigheter på opptil 10 GB/s.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Sammenlignet med microUSB-kontakten har USB-C forbedret hastigheter for både lading og overføring. USB-C kommer også med en symmetrisk kontakt slik at du kan koble den til begge veier og på den måten være trygg på at du alltid klarer det på første forsøket.

3 A gir deg mulighet til Quick Charge

USB-C kabelen har støtte for 3 ampere hvilket innebærer at du har mulighet til å nyte utrolig rask lading med Quick Charge hvis telefonen din har støtte for det.

Med en Quick Charge-lader blir opptil 80% av batteriet ladet på bare 35 minutter.

1004185 1004185 Andersson Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Braided 3m Space Gray 3A SL-CCZ501 3M Rask, slitesterk og stilig USB-C kabel for lading av mobiltelefoner og nettbrett som bruker USB-C utgang. Den tre meter lange ledningen er laget i flettet tekstil for å unngå knuter men samtidig være slitesterk. Med forsterkede utganger og kontakter i metall får du en ladekabel med forbedret holdbarhet som er perfekt for å ha i lommen for rask lading av mobiltelefonen. Andersson USB 3.1 Gen2 C-A Braided har støtte for 3 ampere for utrolig rask lading av alle dine mobiltelefoner og nettbrett som bruker USB-C kontakten. Koble kabelen til USB-uttaket på datamaskinen for synkronisering eller til veggladeren for lading. Med USB-C 3.1 Gen2 får du muligheten til lynraske overføringshastigheter på opptil 10 GB/s. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Sammenlignet med microUSB-kontakten har USB-C forbedret hastigheter for både lading og overføring. USB-C kommer også med en symmetrisk kontakt slik at du kan koble den til begge veier og på den måten være trygg på at du alltid klarer det på første forsøket. 3 A gir deg mulighet til Quick Charge USB-C kabelen har støtte for 3 ampere hvilket innebærer at du har mulighet til å nyte utrolig rask lading med Quick Charge hvis telefonen din har støtte for det.Med en Quick Charge-lader blir opptil 80% av batteriet ladet på bare 35 minutter. USB-C-kabel 3,6 34 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. USB-C-kabel