Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flettet USB 3.1 Type-C-kabel med støtte for rask lading

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Braided 1,5m Space Gray 3A

  Art.nr: 1004184
  • Lengde: 1,5 meter
  • Støtte for 3 A
  • Flettet tekstilkabel
  • USB-C 3.1 Gen2
  • Rask lading og overføring

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Slitesterk, knutefri og flettet tekstilkabel på 1,5 meter for synkronisering og lading av dine USB-C enheter. Med USB-C 3.1 Gen2 får du en rask nedlastingshastighet på 10 GB/sek hvilket gjør at du slipper å sitte og vente lenge på at overføringene blir ferdige. Du kan også bruke kabelen for rask og effektiv lading av din smarttelefon, nettbrett eller bærbare datamaskin om du bruker USB-C utgang.

USB-C har en ny og brukervennlig kontakt som er lik på begge sider, så du alltid kan koble den til på første forsøk.

1004184 Andersson Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Braided 1,5m Space Gray 3A SL-CCZ501 1,5M Slitesterk, knutefri og flettet tekstilkabel på 1,5 meter for synkronisering og lading av dine USB-C enheter. Med USB-C 3.1 Gen2 får du en rask nedlastingshastighet på 10 GB/sek hvilket gjør at du slipper å sitte og vente lenge på at overføringene blir ferdige. Du kan også bruke kabelen for rask og effektiv lading av din smarttelefon, nettbrett eller bærbare datamaskin om du bruker USB-C utgang. USB-C har en ny og brukervennlig kontakt som er lik på begge sider, så du alltid kan koble den til på første forsøk. USB-C-kabel 3,6 33 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. USB-C-kabel