Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flettet USB 3.1 Type-C-kabel med støtte for rask lading

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Braided 1,5m Space Gray 3A

  Art.nr: 1004184
  • Lengde: 1,5 meter
  • Støtte for 3 A
  • Flettet tekstilkabel
  • USB-C 3.1 Gen2
  • Rask lading og overføring

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Slitesterk, knutefri og flettet tekstilkabel på 1,5 meter for synkronisering og lading av dine USB-C enheter. Med USB-C 3.1 Gen2 får du en rask nedlastingshastighet på 10 GB/sek hvilket gjør at du slipper å sitte og vente lenge på at overføringene blir ferdige. Du kan også bruke kabelen for rask og effektiv lading av din smarttelefon, nettbrett eller bærbare datamaskin om du bruker USB-C utgang.

USB-C har en ny og brukervennlig kontakt som er lik på begge sider, så du alltid kan koble den til på første forsøk.

1004184 Andersson Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Braided 1,5m Space Gray 3A SL-CCZ501 1,5M Slitesterk, knutefri og flettet tekstilkabel på 1,5 meter for synkronisering og lading av dine USB-C enheter. Med USB-C 3.1 Gen2 får du en rask nedlastingshastighet på 10 GB/sek hvilket gjør at du slipper å sitte og vente lenge på at overføringene blir ferdige. Du kan også bruke kabelen for rask og effektiv lading av din smarttelefon, nettbrett eller bærbare datamaskin om du bruker USB-C utgang. USB-C har en ny og brukervennlig kontakt som er lik på begge sider, så du alltid kan koble den til på første forsøk. USB-C-kabel 3,2 20 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd & Bilde
  2. Kabler
  3. USB-C-kabel