Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Utrolig slitesterk USB-C kabel

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A 1m Black 3A

  Art.nr: 1004186
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 3 A
  • Premium-kabel med forsterket ledning
  • USB-A til USB-C 3.1 Gen2
  • Rask lading og overføring på 10 GB/s

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson USB 3.1 Gen 2 er en premium-kabel med fantastisk holdbarhet for deg som vil være sikker på at ladekabelen alltid skal være klar til bruk. USB-C kabelen er produsert i et veldig kraftig materiale noe som gir markedets største holdbarhet. Kabelen er laget av et materiale som ligner på det som brukes i skuddsikre vester. De sterke fibrene er ekstremt fleksible og kan både bøyes og strekkes ut uten at kabelen skades.

Bruk kabelen for lading og synkronisering av mobiltelefoner og nettbrett som bruker USB-C utgang. Med støtte for 3 ampere får du en ladekabel som lader utrolig raskt både mobiltelefoner og nettbrett. Koble kabelen til USB-uttaket på datamaskinen for synkronisering eller til veggladeren for lading. Med USB-C 3.1 Gen2 får du muligheten til veldig raske overføringshastigheter på opptil 10 GB/s.

Forsterket ledning for størst mulig holdbarhet

Forsterket ledning for størst mulig holdbarhet. De fleksible fibrene gjør at du kan både bøye og strekke ledningen uten å risikere at den går i stykker. Dette, kombinert med en knutefri, flettet kabel, gjør at du kan ta med kabelen overalt uten å noensinne risikere at den skal bli ødelagt.

Forsterket kontakt og nylontrekk

Kabelens utgang er kraftig forsterket for å unngå at man drar ut ledningen fra kontakten. Det flettede nylontrekket gir en suveren slitesterkhet for holdbarhet over tid.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Sammenlignet med microUSB-kontakten har USB-C forbedret hastigheter for både lading og overføring. USB-C kommer også med en symmetrisk kontakt slik at du kan koble den til begge veier og på den måten være trygg på at du alltid klarer det på første forsøket.

Praktisk kabelbånd inkludert

I forpakningen er det inkludert et smart og praktisk kabelbånd. 

Takket være det praktiske kabelbåndet i matchende farge kan du enkelt binde sammen ledningen for å unngå at den henger og slenger. 

3 A gir deg mulighet til Quick Charge

USB-C kabelen har støtte for 3 ampere hvilket innebærer at du har mulighet til å nyte utrolig rask lading med Quick Charge hvis telefonen din har støtte for det.

Med en Quick Charge-lader blir opptil 80% av batteriet ladet på bare 35 minutter.

1004186 Andersson Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A 1m Black 3A SL-CCP121 Andersson USB 3.1 Gen 2 er en premium-kabel med fantastisk holdbarhet for deg som vil være sikker på at ladekabelen alltid skal være klar til bruk. USB-C kabelen er produsert i et veldig kraftig materiale noe som gir markedets største holdbarhet. Kabelen er laget av et materiale som ligner på det som brukes i skuddsikre vester. De sterke fibrene er ekstremt fleksible og kan både bøyes og strekkes ut uten at kabelen skades. Bruk kabelen for lading og synkronisering av mobiltelefoner og nettbrett som bruker USB-C utgang. Med støtte for 3 ampere får du en ladekabel som lader utrolig raskt både mobiltelefoner og nettbrett. Koble kabelen til USB-uttaket på datamaskinen for synkronisering eller til veggladeren for lading. Med USB-C 3.1 Gen2 får du muligheten til veldig raske overføringshastigheter på opptil 10 GB/s. Forsterket ledning for størst mulig holdbarhet Forsterket ledning for størst mulig holdbarhet. De fleksible fibrene gjør at du kan både bøye og strekke ledningen uten å risikere at den går i stykker. Dette, kombinert med en knutefri, flettet kabel, gjør at du kan ta med kabelen overalt uten å noensinne risikere at den skal bli ødelagt. Forsterket kontakt og nylontrekk Kabelens utgang er kraftig forsterket for å unngå at man drar ut ledningen fra kontakten. Det flettede nylontrekket gir en suveren slitesterkhet for holdbarhet over tid. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Sammenlignet med microUSB-kontakten har USB-C forbedret hastigheter for både lading og overføring. USB-C kommer også med en symmetrisk kontakt slik at du kan koble den til begge veier og på den måten være trygg på at du alltid klarer det på første forsøket. Praktisk kabelbånd inkludert I forpakningen er det inkludert et smart og praktisk kabelbånd. Takket være det praktiske kabelbåndet i matchende farge kan du enkelt binde sammen ledningen for å unngå at den henger og slenger.  3 A gir deg mulighet til Quick Charge USB-C kabelen har støtte for 3 ampere hvilket innebærer at du har mulighet til å nyte utrolig rask lading med Quick Charge hvis telefonen din har støtte for det.Med en Quick Charge-lader blir opptil 80% av batteriet ladet på bare 35 minutter. USB-C-kabel 2,7 6 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. USB-C-kabel