Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

USB-C kabel for rask lading og overføring

Andersson USB 3.1 Gen 1 C - A 3m White 3A

  Art.nr: 1004183
 • Lengde: 3 meter
 • Støtte for 3 A
 • USB 3.1 Gen1
 • USB-C til USB-A
 • Rask lading og overføring på 5 GB/s

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Synkroniserings- og ladekabel på tre meter mellom USB-C og USB-A som gir deg rask overføring og lading av mobiltelefoner, nettbrett, og bærbare datamaskiner som bruker USB-C utgang. Kabelen er laget med støtte for 3 A samt USB 3.1 Gen1, hvilket gir rask lading og en overføringshastighet på 5 GB/s. Bruk kabelen sammen med en hurtiglader for rask lading eller koble mobiltelefonen til datamaskinen for overføring av bilder, filmer og kontakter.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Sammenlignet med microUSB-kontakten har USB-C forbedret hastigheter for både lading og overføring. USB-C kommer også med en symmetrisk kontakt slik at du kan koble den til begge veier og på den måten være trygg på at du alltid klarer det på første forsøket.

3 A gir deg mulighet til Quick Charge

USB-C kabelen har støtte for 3 ampere hvilket innebærer at du har mulighet til å nyte utrolig rask lading med Quick Charge hvis telefonen din har støtte for det.

Med en Quick Charge-lader blir opptil 80% av batteriet ladet på bare 35 minutter.

Velg en passende kabellengde

Tenk på å velge riktig lengde på din ladekabel. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer best til lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefoner og nødladere. En kabel på en meter passer bra til det daglige bruket, mens lengre kabler passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller i sofaen mens den lades. 

Se også

(24 stk)
 • Lengde: 3 meter
 • Støtte for 3 A
 • USB-A til USB-C 3.1 Gen2

199,-

Se også

(24 stk)
 • Lengde: 3 meter
 • Støtte for 3 A
 • USB-A til USB-C 3.1 Gen2

199,-

1004183 Andersson Andersson USB 3.1 Gen 1 C - A 3m White 3A SL-CDP202 Synkroniserings- og ladekabel på tre meter mellom USB-C og USB-A som gir deg rask overføring og lading av mobiltelefoner, nettbrett, og bærbare datamaskiner som bruker USB-C utgang. Kabelen er laget med støtte for 3 A samt USB 3.1 Gen1, hvilket gir rask lading og en overføringshastighet på 5 GB/s. Bruk kabelen sammen med en hurtiglader for rask lading eller koble mobiltelefonen til datamaskinen for overføring av bilder, filmer og kontakter. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Sammenlignet med microUSB-kontakten har USB-C forbedret hastigheter for både lading og overføring. USB-C kommer også med en symmetrisk kontakt slik at du kan koble den til begge veier og på den måten være trygg på at du alltid klarer det på første forsøket. 3 A gir deg mulighet til Quick Charge USB-C kabelen har støtte for 3 ampere hvilket innebærer at du har mulighet til å nyte utrolig rask lading med Quick Charge hvis telefonen din har støtte for det.Med en Quick Charge-lader blir opptil 80% av batteriet ladet på bare 35 minutter. Velg en passende kabellengde Tenk på å velge riktig lengde på din ladekabel. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer best til lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefoner og nødladere. En kabel på en meter passer bra til det daglige bruket, mens lengre kabler passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller i sofaen mens den lades.  USB-C-kabel 2,5 10 149 NOK 149 NewCondition InStock
 1. Lyd og Bilde
 2. Kabler
 3. USB-C-kabel