Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

5 meter lang 3,5 mm - 2x RCA-lydkabel

Nedis Stereo Audio Cable 3.5 mm Male - 2x RCA Male 5 m

  Art.nr: 1006491
  • Lengde: 5 meter
  • 3,5 mm hann - 2x RCA hann
  • Kabel for lydoverføring
  • Skjermet kabel for klar lydkvalitet

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Fem meter lang stereolydkabel med 3,5 mm hann-kontakt i den ene enden og 2x RCA hann-kontakt i den andre. Med en skjermet kabel og gullbelagte kontakter får du en lydkabel med optimal lydoverføring og minimal risk for forstyrrelser.

Bruk lydkabelen for å koble din lydkilde, som for eksempel mobiltelefoner, nettbrett eller MP3-spillere, til ditt hjemmekinoanlegg, høyttaleranlegg eller forsterker.

1006491 1006491 Nedis Nedis Stereo Audio Cable 3.5 mm Male - 2x RCA Male 5 m CABW22200AT50 Fem meter lang stereolydkabel med 3,5 mm hann-kontakt i den ene enden og 2x RCA hann-kontakt i den andre. Med en skjermet kabel og gullbelagte kontakter får du en lydkabel med optimal lydoverføring og minimal risk for forstyrrelser. Bruk lydkabelen for å koble din lydkilde, som for eksempel mobiltelefoner, nettbrett eller MP3-spillere, til ditt hjemmekinoanlegg, høyttaleranlegg eller forsterker. RCA-kabel 5 2 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. RCA-kabel