Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rask CAT 8.1 nettverkskabel med støtte for 40 Gbps

Mission SG Gaming network cable cat8 1 meter

  Art.nr: 1011292
  • 1 meter
  • CAT 8.1
  • Støtter opptil 40 Gb/s
  • Dobbeltskjermet
  • 2000 MHz

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG har løsningen for deg som krever uforstyrret, rask, stabil og ren overføring mellom gamingmaskinen og routeren. Å ha en ren og rask tilkobling mellom routeren og dataen kan utgjøre hele forskjellen på hvordan man presterer i spillet man spiller online. Uansett hvor bra maskina er trenger man en skikkelig god tilkobling.

Dobbeltskjermet med gullbelagte kontakter

Mission SG Gaming Network Cable har gullbelagte kontakter for å sikre god tilkobling med bra kontakt og forstyrrelsesfri overføring. Den er også dobbeltskjermet for å minimere forstyrrelser fra eksterne kilder.

Mission SG nettverkskabel for gaming

CAT 8,1 2000 MHz og 40 Gb/s

Nettverkskabelen er kledd i vevd tekstil for bra holdbarhet og enkel kveling, og ser med det mer moderne ut enn klassiske nettverkskabler.

Med CAT 8.1, 2000 MHz og med støtte for opptil 40 Gb/s kan du være trygg på at signalet mellom routeren og dataen er så rent og stabilt som mulig som skal gi deg lavest mulig latens i onlinespillingen din.

1011292 1011292 Mission SG Mission SG Gaming network cable cat8 1 meter DN-N-0002 Mission SG har løsningen for deg som krever uforstyrret, rask, stabil og ren overføring mellom gamingmaskinen og routeren. Å ha en ren og rask tilkobling mellom routeren og dataen kan utgjøre hele forskjellen på hvordan man presterer i spillet man spiller online. Uansett hvor bra maskina er trenger man en skikkelig god tilkobling.Dobbeltskjermet med gullbelagte kontakterMission SG Gaming Network Cable har gullbelagte kontakter for å sikre god tilkobling med bra kontakt og forstyrrelsesfri overføring. Den er også dobbeltskjermet for å minimere forstyrrelser fra eksterne kilder.CAT 8,1 2000 MHz og 40 Gb/sNettverkskabelen er kledd i vevd tekstil for bra holdbarhet og enkel kveling, og ser med det mer moderne ut enn klassiske nettverkskabler.Med CAT 8.1, 2000 MHz og med støtte for opptil 40 Gb/s kan du være trygg på at signalet mellom routeren og dataen er så rent og stabilt som mulig som skal gi deg lavest mulig latens i onlinespillingen din. Nettverkskabel 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Nettverkskabel