Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skjermet nettverkskabel med opptil 1 Gb/s

Andersson Network cable FTP CAT6 7m

  Art.nr: 1002580
  • 7 meter
  • Skjermet
  • Støtte for 1 Gb/s

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson CAT6e er en skjermet nettverkskabel som beskytter mot eksterne elektromagnetiske forstyrrelser. Nettverkskabel som kan brukes for å koble enheter til et nettverk via en router eller en switch. Denne kabelen støtter en hastighet på opptil 1 Gb/s. CAT6e-teknologien støtter opptil 1 Gb/s, hvor kobberkabelen bidrar til å levere overlegen overføringsfunksjonalitet. Den fleksible kabelen gjør at du kan unngå kabelbrudd samtidig som den støpte kontakten gjør kabelen i stand til intensiv bruk.

1002580 1002580 Andersson Andersson Network cable FTP CAT6 7m 7m FTP CAT 6 PATCH CORD WHITE 8P8C/8P8C with AL ,OD6.2MM WITH CROSS Andersson CAT6e er en skjermet nettverkskabel som beskytter mot eksterne elektromagnetiske forstyrrelser. Nettverkskabel som kan brukes for å koble enheter til et nettverk via en router eller en switch. Denne kabelen støtter en hastighet på opptil 1 Gb/s. CAT6e-teknologien støtter opptil 1 Gb/s, hvor kobberkabelen bidrar til å levere overlegen overføringsfunksjonalitet. Den fleksible kabelen gjør at du kan unngå kabelbrudd samtidig som den støpte kontakten gjør kabelen i stand til intensiv bruk. Nettverkskabel 4,7 44 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Nettverkskabel