Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Eksklusiv micro-USB kabel i unikt metalldesign

Andersson Micro-USB Cable Metal 1,5m Space Gray 2.4A

  Art.nr: 1004160
  • Robust metallkabel
  • Unikt metallhus
  • Lengde: 1,5 meter
  • USB-A til Micro-USB
  • 2.4 A

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Micro-USB Cable Metal er en eksklusiv micro-USB kabel designet i pent metall. Dette kombinert med et unikt designet og slitesterkt metallhus gir en micro-USB kabel som er litt ekstra og skiller seg ut fra mengden. Kabelen er 1,5 meter lang og er tilpasset for synkronisering og lading av enheter med micro-USB kontakt.

Bruk kabelen for lading og synkronisering av dine produkter som bruker micro-USB kontakt. Koble kabelen til en datamaskin for synkronisering av kontakter og bilder, eller koble den til USB-veggladeren for lading. Takket være støtte for 2.4 A får du hurtiglading av både nettbrett og smarttelefoner.

1004160 Andersson Andersson Micro-USB Cable Metal 1,5m Space Gray 2.4A SL-MMZ109 Andersson Micro-USB Cable Metal er en eksklusiv micro-USB kabel designet i pent metall. Dette kombinert med et unikt designet og slitesterkt metallhus gir en micro-USB kabel som er litt ekstra og skiller seg ut fra mengden. Kabelen er 1,5 meter lang og er tilpasset for synkronisering og lading av enheter med micro-USB kontakt. Bruk kabelen for lading og synkronisering av dine produkter som bruker micro-USB kontakt. Koble kabelen til en datamaskin for synkronisering av kontakter og bilder, eller koble den til USB-veggladeren for lading. Takket være støtte for 2.4 A får du hurtiglading av både nettbrett og smarttelefoner. Micro-USB-kabel 119 NOK 119 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Micro-USB-kabel