Flettet micro-USB kabel til smarttelefoner og nettbrett

Andersson Micro-USB Cable Braided 1,5m Space Gray 2.4A

  Art.nr: 1004154
  • Lengde: 1,5 meter
  • Støtte for 2.4 A
  • Flettet tekstilkabel
  • USB-A til micro-USB
  • Knutefri

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Micro-USB Braided er en slitesterk micro-USB kabel tilpasset for synkronisering og lading av enheter som bruker micro-USB. Den 1,5 meter lange ledningen i stilig stellar grå farge er laget av flettet tekstil som sørger for at ledningen ikke tvinner seg ved bruk.

Bruk kabelen for synkronisering og lading av smarttelefoner eller nettbrett. Takket være støtte for 2.4 A så kan du nyte rask og effektiv lading av nettbrett. Koble til kabelen til USB-uttaket på datamaskinen for synkronisering eller til veggladeren for rask lading.

1004154 Andersson Andersson Micro-USB Cable Braided 1,5m Space Gray 2.4A SL-MZF103 1,5M Andersson Micro-USB Braided er en slitesterk micro-USB kabel tilpasset for synkronisering og lading av enheter som bruker micro-USB. Den 1,5 meter lange ledningen i stilig stellar grå farge er laget av flettet tekstil som sørger for at ledningen ikke tvinner seg ved bruk. Bruk kabelen for synkronisering og lading av smarttelefoner eller nettbrett. Takket være støtte for 2.4 A så kan du nyte rask og effektiv lading av nettbrett. Koble til kabelen til USB-uttaket på datamaskinen for synkronisering eller til veggladeren for rask lading. Micro-USB-kabel 79 NOK 79 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Micro-USB-kabel