MicroUSB-kabel for lading av mobiltelefoner og nettbrett

Andersson Micro-USB Cable 3m Black 2.4A

  Art.nr: 1004153
 • Lengde: 3 meter
 • Støtte for 2.4 A
 • Synkroniserings- og ladekabel for mobiler og nettbrett
 • USB-A til microUSB

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Rask synkroniserings- og ladekabel med microUSB-kontakt. Bruk kabelen for lading av mobiltelefonen, nettbrettet, nødladeren eller andre produkter som bruker microUSB-utgang. Den tre meter lange kabelen har støtte for 2,4 A hvilket gir en rask og effektiv lading av både mobiltelefonen og nettbrettet. Koble Andersson Micro-USB Cable til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter, eller til USB-laderen for lading.

Støtte for 2,4 A

MicroUSB-kabelen har støtte for 2,4 A hvilket innebærer at du med en kompatibel USB-lader for vegguttaket eller bilen kan få en ladehastighet som er mer enn dobbelt så raskt sammenlignet med kabler som bare har støtte for 1 A.
Dessuten gir 2,4 A deg muligheten til å lade nettbrett raskt og effektivt.

Velg en passende kabellengde

Tenk på å velge riktig lengde på din ladekabel. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer best til lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefoner og nødladere. En kabel på en meter passer bra til det daglige bruket, mens lengre kabler passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller i sofaen mens den lades. 

Se også

(4 stk)
 • Lengde: 3 meter
 • Støtte for 2.4 A
 • Flettet tekstilkabel

129,-

Se også

(4 stk)
 • Lengde: 3 meter
 • Støtte for 2.4 A
 • Flettet tekstilkabel

129,-

1004153 Andersson Andersson Micro-USB Cable 3m Black 2.4A DAC101B 3M Rask synkroniserings- og ladekabel med microUSB-kontakt. Bruk kabelen for lading av mobiltelefonen, nettbrettet, nødladeren eller andre produkter som bruker microUSB-utgang. Den tre meter lange kabelen har støtte for 2,4 A hvilket gir en rask og effektiv lading av både mobiltelefonen og nettbrettet. Koble Andersson Micro-USB Cable til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter, eller til USB-laderen for lading. Støtte for 2,4 A MicroUSB-kabelen har støtte for 2,4 A hvilket innebærer at du med en kompatibel USB-lader for vegguttaket eller bilen kan få en ladehastighet som er mer enn dobbelt så raskt sammenlignet med kabler som bare har støtte for 1 A.Dessuten gir 2,4 A deg muligheten til å lade nettbrett raskt og effektivt. Velg en passende kabellengde Tenk på å velge riktig lengde på din ladekabel. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer best til lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefoner og nødladere. En kabel på en meter passer bra til det daglige bruket, mens lengre kabler passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller i sofaen mens den lades.  Micro-USB-kabel 4 4 99 NOK 99 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kabler
 3. Micro-USB-kabel