Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

MicroUSB-kabel for lading av mobiltelefoner og nettbrett

Andersson Micro-USB Cable 1m White 2.4A

  Art.nr: 1004150
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2.4 A
  • Synkroniserings- og ladekabel for mobiler og nettbrett
  • USB-A til microUSB

Internett

Forventet på lager: 09.02.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Rask synkroniserings- og ladekabel med microUSB-kontakt. Bruk kabelen for lading av mobiltelefonen, nettbrettet, nødladeren eller andre produkter som bruker microUSB-utgang. Den en meter lange kabelen har støtte for 2,4 A hvilket gir en rask og effektiv lading av både mobiltelefonen og nettbrettet. Koble Andersson Micro-USB Cable til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter, eller til USB-laderen for lading.

Støtte for 2,4 A

MicroUSB-kabelen har støtte for 2,4 A hvilket innebærer at du med en kompatibel USB-lader for vegguttaket eller bilen kan få en ladehastighet som er mer enn dobbelt så raskt sammenlignet med kabler som bare har støtte for 1 A.
Dessuten gir 2,4 A deg muligheten til å lade nettbrett raskt og effektivt.

Velg en passende kabellengde

Tenk på å velge riktig lengde på din ladekabel. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer best til lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefoner og nødladere. En kabel på en meter passer bra til det daglige bruket, mens lengre kabler passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller i sofaen mens den lades. 

1004150 1004150 Andersson Andersson Micro-USB Cable 1m White 2.4A DAC101B 1M Rask synkroniserings- og ladekabel med microUSB-kontakt. Bruk kabelen for lading av mobiltelefonen, nettbrettet, nødladeren eller andre produkter som bruker microUSB-utgang. Den en meter lange kabelen har støtte for 2,4 A hvilket gir en rask og effektiv lading av både mobiltelefonen og nettbrettet. Koble Andersson Micro-USB Cable til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter, eller til USB-laderen for lading. Støtte for 2,4 A MicroUSB-kabelen har støtte for 2,4 A hvilket innebærer at du med en kompatibel USB-lader for vegguttaket eller bilen kan få en ladehastighet som er mer enn dobbelt så raskt sammenlignet med kabler som bare har støtte for 1 A.Dessuten gir 2,4 A deg muligheten til å lade nettbrett raskt og effektivt. Velg en passende kabellengde Tenk på å velge riktig lengde på din ladekabel. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer best til lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefoner og nødladere. En kabel på en meter passer bra til det daglige bruket, mens lengre kabler passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller i sofaen mens den lades.  Micro-USB-kabel 5 1 49 NOK 49 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Micro-USB-kabel