Andersson Micro-USB Cable 1m Black 2.4A - Utrolig slitesterk Micro-USB-kabel
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Utrolig slitesterk Micro-USB-kabel

Andersson Micro-USB Cable 1m Black 2.4A

  Art.nr: 1004158
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2.4 A
  • Flettet tekstilkabel med forsterket ledning
  • Synkroniserings- og ladekabel for mobiler og nettbrett
  • Praktisk kabelbånd inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Micro-USB Cable er en premium-kabel på 1 meter for deg som vil ha en ledning som tåler det meste. Kabelens ytterside har flettet tekstil som gjør at ledningen ikke tvinner seg og på innsiden er det et kraftig materiale som gjør at den har markedets største holdbarhet. Kabelen er laget av et materiale som ligner på det som brukes i skuddsikre vester. I forpakningen er det også inkludert et praktisk svart kabelbånd for å hjelpe deg med å holde styr på dine ledninger.

Bruk kabelen til lading eller synkronisering av dine produkter som bruker micro-USB kontakt. Takket være støtte for 2.4 A får du rask lading av både smarttelefonen og nettbrettet.

Forsterket ledning for størst mulig holdbarhet

Forsterket i flere lag står Andersson Micro-USB Cable imot det meste. De fleksible fibrene gjør at du kan bøye og dra i ledningen uten å risikere at den går i stykker. Dette, kombinert med en knutefri, flettet tekstilledning gjør at du kan ta med deg kabelen overalt uten å uroe deg unødvendig for at kabelen skal bli ødelagt.

Forsterket hus og nylonovertrekk

Kabelens kontakter er kraftig forsterkede for å unngå risikoen at den skal gå i stykker i kontaktpunktet mellom ledningen og kontakten. Det flettede nylonovertrekket gir en suveren slitestyrke for lang holdbarhet over tid.

Støtte for 2,4 A

MicroUSB-kabelen har støtte for 2,4 A hvilket innebærer at du med en kompatibel USB-lader for vegguttaket eller bilen kan få en ladehastighet som er mer enn dobbelt så rask sammenlignet med kabler som har støtte for 1 A. Dessuten gir 2,4 A muligheten til å lade nettbrett raskt og effektivt. 

Headline

I forpakningen inngår det til og med et smart og praktisk kabelbånd. 

Takket være det praktiske kabelbåndet i matchende farge kan du enkelt binde sammen ledningen og unngå lange kabler som henger og slenger.

Velg riktig kabellengde

Tenk på å velge riktig lengde på din ladekabel. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer veldig godt for lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefoner og powerbank. En kabel på en meter passer bra til det daglige bruke, mens lengre kabler på for eksempel to meter passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller på sofaen mens telefonen lader.