Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lightning-kabel for lading av iPhone og iPad

ON Lightning Cable 2m Black panther 2,4A

  Art.nr: 1004110
  • Lengde: 2 meter
  • Støtte for 2.4 A
  • For Apple-produkter med Lightning-kontakt
  • Svart tekstilkabel med metalldeksler

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant 2 m
1
2
0,25
0,5

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

2 meter flettet tekstilkabel for lading av Apple-produkter med lightning-kontakt som iPhone, iPad og iPod. ON Lightning Cable Black Panther støtter 2,4 A, som gir en effektiv lading av din iPhone. Koble Lightning-kabelen til veggladeren for lading eller til USB-kontakt til datamaskinen for synkronisering. Bruk den korte kabelen for lading i ladestasjonen for å unngå at ledninger som stikker ut.

1004110 1004110 ON ON Lightning Cable 2m Black panther 2,4A DAC202 2 meter flettet tekstilkabel for lading av Apple-produkter med lightning-kontakt som iPhone, iPad og iPod. ON Lightning Cable Black Panther støtter 2,4 A, som gir en effektiv lading av din iPhone. Koble Lightning-kabelen til veggladeren for lading eller til USB-kontakt til datamaskinen for synkronisering. Bruk den korte kabelen for lading i ladestasjonen for å unngå at ledninger som stikker ut. Lightning-kabel 3,2 21 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Lightning-kabel