Lang flettet lightning-kabel for iPhone, iPad og iPod

Andersson Lightning Cable Braided 3m Space Gray 2.4A

  Art.nr: 1004116
  • Lengde: 3 meter
  • Støtte for 2.4 A
  • Apple-sertifisert
  • Flettet tekstilkabel
  • Synkroniserings- og ladekabel for iPhone, iPad og iPod

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Lightning Braided er en slitesterk lightning-kabel som er tilpasset for iPhone, iPad og iPod. Den tre meter lange ledningen i lekker stellar grå farge har flettet tekstil for at du skal unngå å få knuter på ledningen.

Apple-sertifisert

Apple-sertifisert

Lightning-kabelen er MFI-sertifisert (Made for iPhone/iPod/iPad) av Apple.

Kabelen kan brukes til både synkronisering og lading av dine Apple-produkter. Takket være støtte for 2,4 A kan ledningen til og med lade din iPad raskt og effektivt. Koble til kabelen i USB-utgangen på datamaskinen for synkronisering, eller i veggladeren for rask lading.

1004116 Andersson Andersson Lightning Cable Braided 3m Space Gray 2.4A SL-LZF103 3M Andersson Lightning Braided er en slitesterk lightning-kabel som er tilpasset for iPhone, iPad og iPod. Den tre meter lange ledningen i lekker stellar grå farge har flettet tekstil for at du skal unngå å få knuter på ledningen. Apple-sertifisert Lightning-kabelen er MFI-sertifisert (Made for iPhone/iPod/iPad) av Apple. Kabelen kan brukes til både synkronisering og lading av dine Apple-produkter. Takket være støtte for 2,4 A kan ledningen til og med lade din iPad raskt og effektivt. Koble til kabelen i USB-utgangen på datamaskinen for synkronisering, eller i veggladeren for rask lading. Lightning-kabel 4 15 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Lightning-kabel