Flettet lightning-kabel for iPhone, iPad og iPod

Andersson Lightning Cable Braided 1,5m Space Gray 2.4A

  Art.nr: 1004115
  • Lengde: 1,5 meter
  • Støtte for 2.4 A
  • Apple-sertifisert
  • Flettet tekstilkabel
  • Synkroniserings- og ladekabel for iPhone, iPad og iPod

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Lightning Braided er en slitesterk lightning-kabel som er tilpasset for iPhone, iPad og iPod. Den 1,5 meter lange ledningen i lekkert stellar grå farge har flettet tekstil for at du skal unngå å få knuter på ledningen.

Lightning-kabelen er MFI-sertifisert av Apple og kan brukes til både synkronisering og lading av dine Apple-produkter. Takket være støtte for 2,4A kan ledningen til og med lade din iPad raskt og effektivt. Koble til kabelen i USB-utgangen på datamaskinen for synkronisering, eller i veggladeren for rask lading.

1004115 Andersson Andersson Lightning Cable Braided 1,5m Space Gray 2.4A SL-LZF103 1,5M Andersson Lightning Braided er en slitesterk lightning-kabel som er tilpasset for iPhone, iPad og iPod. Den 1,5 meter lange ledningen i lekkert stellar grå farge har flettet tekstil for at du skal unngå å få knuter på ledningen. Lightning-kabelen er MFI-sertifisert av Apple og kan brukes til både synkronisering og lading av dine Apple-produkter. Takket være støtte for 2,4A kan ledningen til og med lade din iPad raskt og effektivt. Koble til kabelen i USB-utgangen på datamaskinen for synkronisering, eller i veggladeren for rask lading. Lightning-kabel 3,8 17 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Lightning-kabel