Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3-i-1-kabel med Lightning, microUSB og USB-C

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black/White 2.4A

  Art.nr: 1004126
  • Lengde: 1,5 meter
  • Støtte for 2.4 A
  • Lightning, microUSB og USB-C
  • Flettet tekstilkabel

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Lightning Cable 3in1 er en smart og praktisk kabel i flettet tekstil for deg som vil ha flere lademuligheter i en og samme kabel. Med denne kabelen kan du lade dine Apple-produkter, smarttelefoner og nettbrett med microUSB i tillegg til enheter som bruker USB-C. Takket være støtte for 2.4A går ladingen raskt for både telefoner og nettbrett. Koble kabelen til datamaskinen om du ønsker å synkronisere eller til en USB-adapter for rask lading av batteriet.

1004126 Andersson Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black/White 2.4A SL-CMZ401 1,5M Andersson Lightning Cable 3in1 er en smart og praktisk kabel i flettet tekstil for deg som vil ha flere lademuligheter i en og samme kabel. Med denne kabelen kan du lade dine Apple-produkter, smarttelefoner og nettbrett med microUSB i tillegg til enheter som bruker USB-C. Takket være støtte for 2.4A går ladingen raskt for både telefoner og nettbrett. Koble kabelen til datamaskinen om du ønsker å synkronisere eller til en USB-adapter for rask lading av batteriet. Lightning-kabel 4,9 5 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd og Bilde
  2. Kabler
  3. Lightning-kabel