Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3-i-1-kabel med Lightning, microUSB og USB-C

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A

  Art.nr: 1012340
 • Lengde: 1,5 meter
 • Støtte for 2,4 A
 • Velg kontakt basert på enhet
 • Tekstilkledd kabel
 • Synk- og ladekabel

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart
Svart/vit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m er en 3-i-1-kabel hvor du har mulighet til å lade både Lightning-, USB-C-, og Micro-USB-enheter. Med denne kabelen kan du lade iPhonen, iPaden, AirPods, Android-telefonen, hodetelefonene og en hel del annet småelektrisk uten å ha behov for flere kabler. Kabelen er tekstilkledd som både motvirker kabelkrøll med andre kabler, og det øker kabelens levetid. Den totale uteffekten på 2,4 A gjør at ladingen skjer effektivt.

Hva er Lightning?

Lightning er en kontakttype utviklet av Apple for både synkronisering og lading av de fleste Apple-produkter. Eier du en iPhone trenger du ikke lure på om det passer siden alle iPhones (iPhone 5 og nyere) bruker Lightning. Det samme gjelder for ladeetuiet til Apples AirPods. iPad Pro (3. generasjon, 2018) bruker dog USB-C.

Hva er Micro-USB?

Micro-USB er et grensesnitt som oftest ble brukt på eldre Android-telefoner. men det brukes ofte fortsatt på hodetelefoner og nødladere. Micro-USB sees gjerne som forgjengeren til den mer dataoverføringseffektive USB-C.

Hva er USB-C?

USB-C har blitt standard for de fleste moderne mobiltelefoner, nettbrett, laptops, hodetelefoner og en del powerbanks. Sammenlignet med Micro-USB har USB-C raskere hastigheter på både lading og dataoverføring. USB-C kan lett gjenkjennes ved at den ikke har noen over- eller underside, noe som gjør at den heldigvis alltid kan settes inn i enheten på første forsøk.

Apple-sertifisert

Lightning-kabelen er MFI-sertifisert (Made for iPhone/iPod/iPad) av Apple.)

Produktspesifikasjon:

 • Total lengde: 150 cm
 • Output: 2,4 A
 • USB-A til Micro-USB med Lightning- og USB-C-adapter
 • Tekstilkledd
 • Synk- og ladekabel
1012340 1012340 Andersson Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A SL-CMZ401 1,5M BLACK Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m er en 3-i-1-kabel hvor du har mulighet til å lade både Lightning-, USB-C-, og Micro-USB-enheter. Med denne kabelen kan du lade iPhonen, iPaden, AirPods, Android-telefonen, hodetelefonene og en hel del annet småelektrisk uten å ha behov for flere kabler. Kabelen er tekstilkledd som både motvirker kabelkrøll med andre kabler, og det øker kabelens levetid. Den totale uteffekten på 2,4 A gjør at ladingen skjer effektivt.Hva er Lightning?Lightning er en kontakttype utviklet av Apple for både synkronisering og lading av de fleste Apple-produkter. Eier du en iPhone trenger du ikke lure på om det passer siden alle iPhones (iPhone 5 og nyere) bruker Lightning. Det samme gjelder for ladeetuiet til Apples AirPods. iPad Pro (3. generasjon, 2018) bruker dog USB-C.Hva er Micro-USB?Micro-USB er et grensesnitt som oftest ble brukt på eldre Android-telefoner. men det brukes ofte fortsatt på hodetelefoner og nødladere. Micro-USB sees gjerne som forgjengeren til den mer dataoverføringseffektive USB-C.Hva er USB-C?USB-C har blitt standard for de fleste moderne mobiltelefoner, nettbrett, laptops, hodetelefoner og en del powerbanks. Sammenlignet med Micro-USB har USB-C raskere hastigheter på både lading og dataoverføring. USB-C kan lett gjenkjennes ved at den ikke har noen over- eller underside, noe som gjør at den heldigvis alltid kan settes inn i enheten på første forsøk.Apple-sertifisertLightning-kabelen er MFI-sertifisert (Made for iPhone/iPod/iPad) av Apple.)Produktspesifikasjon:Total lengde: 150 cmOutput: 2,4 AUSB-A til Micro-USB med Lightning- og USB-C-adapterTekstilkleddSynk- og ladekabel Lightning-kabel 3,8 11 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kabler
 3. Lightning-kabel