Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sertifisert Lightning-kabel for iPhone, iPad og iPod

Andersson Lightning Cable 3 m White 2.4A

  Art.nr: 1004212
  • Lengde: 3 meter
  • Støtte for 2.4 A
  • Apple-sertifisert
  • Synkronisering- og ladekabel til iPhone, iPad og iPod

Internett

Forventet på lager: 26.01.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

3 meter rask Lightning-kabel for sertifisert lading av iPhone, iPad og andre Apple-produkter med Lightning-kontakt. Andersson Lightning Cable har en hvit klassisk design og støtter 2,4A lading, noe som gir en effektiv og rask lading av både iPhone og iPad.

Koble kabelen til USB-kontakten på datamaskinen for å synkronisere bilder, filmer og kontakter fra mobiltelefonen eller til stikkontakten for lading. 

Apple-sertifisert

Lightning-kabelen er MFI-setifisert (Made for iPhone/iPod/iPad av Apple)

1004212 1004212 Andersson Andersson Lightning Cable 3 m White 2.4A DIC400 3M 3 meter rask Lightning-kabel for sertifisert lading av iPhone, iPad og andre Apple-produkter med Lightning-kontakt. Andersson Lightning Cable har en hvit klassisk design og støtter 2,4A lading, noe som gir en effektiv og rask lading av både iPhone og iPad.Koble kabelen til USB-kontakten på datamaskinen for å synkronisere bilder, filmer og kontakter fra mobiltelefonen eller til stikkontakten for lading.  Apple-sertifisert Lightning-kabelen er MFI-setifisert (Made for iPhone/iPod/iPad av Apple) Lightning-kabel 3,9 15 179 NOK 179 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Lightning-kabel