Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Utrolig slitesterk Lightning-kabel

Andersson Lightning Cable 0,5m Black 2.4A

  Art.nr: 1004117
  • Lengde: 0,5 meter
  • Støtte for 2.4 A
  • Flettet tekstilkabel med forsterket ledning
  • Apple-sertifisert
  • Praktisk kabelbånd inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Lightning Cable er en slitesterk Lightning-kabel på 0,5 meter for deg som vil ha en ledning som tåler det meste. Kabelens ytterside har flettet tekstil som gjør at ledningen ikke tvinner seg og på innsiden har den et kraftig materiale som gjør at den har markedets største holdbarhet. I forpakningen er det også inkludert et praktisk svart kabelbånd for å hjelpe deg med å holde styr på dine ledninger.

Lightning-kabelen er Apple-sertifisert, bruk kabelen til både synkronisering og lading av dine Apple-produkter som iPhone, iPad og iPods. Takket være støtte for 2,4 A kan ledningen til og med lade din iPad raskt og effektivt.

Forsterket ledning for størst mulig holdbarhet

Forsterket i flere lag står Andersson Lightning Cable imot det meste. De fleksible fibrene gjør at du kan bøye og dra i ledningen uten å risikere at den går i stykker. Dette, kombinert med en knutefri, flettet tekstilledning gjør at du kan ta med deg kabelen overalt uten å uroe deg unødvendig for at kabelen skal bli ødelagt.

Forsterket hus og nylonovertrekk

Kabelens kontakter er kraftig forsterkede for å unngå risikoen at den skal gå i stykker i kontaktpunktet mellom ledningen og kontakten. Det flettede nylonovertrekket gir en suveren slitestyrke for lang holdbarhet over tid.

MFI - Sertifisert for Apple

Andersson Lightning Cable er sertifisert med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-merkingen innebærer at et tilbehør er produsert spesielt for tilkobling til iPhone, iPad og iPod-enheter, og at produsenten bekrefter at tilbehøret oppfyller alle Apples ytelsesstandarder og garanterer kompatibilitet selv etter fremtidige iOS-oppdateringer.

Praktisk kabelbånd er inkludert

I forpakningen inngår det til og med et smart og praktisk kabelbånd. 

Takket være det praktiske kabelbåndet i matchende farge kan du enkelt binde sammen ledningen og unngå lange kabler som henger og slenger.

Støtte for 2,4 A

Lightning-kabelen har støtte for 2,4 A hvilket innebærer at du med en kompatibel USB-lader for vegguttaket eller bilen kan få en ladehastighet som er mer enn dobbelt så rask sammenlignet med kabler som har støtte for 1 A. Dessuten gir 2,4 A muligheten til å lade iPads raskt og effektivt. 

Velg riktig kabellengde

Tenk på å velge riktig lengde på din ladekabel. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer veldig godt for lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefoner og powerbank. En kabel på en meter passer bra til det daglige bruke, mens lengre kabler på for eksempel to meter passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller på sofaen mens telefonen lader.

1004117 Andersson Andersson Lightning Cable 0,5m Black 2.4A SL-LPC101 0,5M Andersson Lightning Cable er en slitesterk Lightning-kabel på 0,5 meter for deg som vil ha en ledning som tåler det meste. Kabelens ytterside har flettet tekstil som gjør at ledningen ikke tvinner seg og på innsiden har den et kraftig materiale som gjør at den har markedets største holdbarhet. I forpakningen er det også inkludert et praktisk svart kabelbånd for å hjelpe deg med å holde styr på dine ledninger. Lightning-kabelen er Apple-sertifisert, bruk kabelen til både synkronisering og lading av dine Apple-produkter som iPhone, iPad og iPods. Takket være støtte for 2,4 A kan ledningen til og med lade din iPad raskt og effektivt. Forsterket ledning for størst mulig holdbarhet Forsterket i flere lag står Andersson Lightning Cable imot det meste. De fleksible fibrene gjør at du kan bøye og dra i ledningen uten å risikere at den går i stykker. Dette, kombinert med en knutefri, flettet tekstilledning gjør at du kan ta med deg kabelen overalt uten å uroe deg unødvendig for at kabelen skal bli ødelagt. Forsterket hus og nylonovertrekk Kabelens kontakter er kraftig forsterkede for å unngå risikoen at den skal gå i stykker i kontaktpunktet mellom ledningen og kontakten. Det flettede nylonovertrekket gir en suveren slitestyrke for lang holdbarhet over tid. MFI - Sertifisert for Apple Andersson Lightning Cable er sertifisert med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-merkingen innebærer at et tilbehør er produsert spesielt for tilkobling til iPhone, iPad og iPod-enheter, og at produsenten bekrefter at tilbehøret oppfyller alle Apples ytelsesstandarder og garanterer kompatibilitet selv etter fremtidige iOS-oppdateringer. Praktisk kabelbånd er inkludert I forpakningen inngår det til og med et smart og praktisk kabelbånd. Takket være det praktiske kabelbåndet i matchende farge kan du enkelt binde sammen ledningen og unngå lange kabler som henger og slenger. Støtte for 2,4 A Lightning-kabelen har støtte for 2,4 A hvilket innebærer at du med en kompatibel USB-lader for vegguttaket eller bilen kan få en ladehastighet som er mer enn dobbelt så rask sammenlignet med kabler som har støtte for 1 A. Dessuten gir 2,4 A muligheten til å lade iPads raskt og effektivt.  Velg riktig kabellengde Tenk på å velge riktig lengde på din ladekabel. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer veldig godt for lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefoner og powerbank. En kabel på en meter passer bra til det daglige bruke, mens lengre kabler på for eksempel to meter passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller på sofaen mens telefonen lader. Lightning-kabel 3,7 13 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Lightning-kabel