Sertifisert Lightning-kabel for iPhone, iPad og iPod

Andersson Lightning Cable 0,25 m White 2.4A

  Art.nr: 1004111
  • Lengde: 0,25 meter
  • Støtte for 2.4 A
  • Apple-sertifisert
  • Synkronisering- og ladekabel til iPhone, iPad og iPod

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

0,25 meter rask Lightning-kabel for sertifisert lading av iPhone, iPad og andre Apple-produkter med Lightning-kontakt. Andersson Lightning Cable har en hvit klassisk design og støtter 2,4A lading, noe som gir en effektiv og rask lading av både iPhone og iPad.

Koble kabelen til USB-kontakten på datamaskinen for å synkronisere bilder, filmer og kontakter fra mobiltelefonen eller til stikkontakten for lading. Den korte kabelen passer perfekt som en ladekabel i ladestasjonene for å unngå at ledninger stikker ut.

Apple-sertifisert

Lightning-kabelen er MFI-setifisert (Made for iPhone/iPod/iPad av Apple)

1004111 Andersson Andersson Lightning Cable 0,25 m White 2.4A DIC400 0,25M 0,25 meter rask Lightning-kabel for sertifisert lading av iPhone, iPad og andre Apple-produkter med Lightning-kontakt. Andersson Lightning Cable har en hvit klassisk design og støtter 2,4A lading, noe som gir en effektiv og rask lading av både iPhone og iPad.Koble kabelen til USB-kontakten på datamaskinen for å synkronisere bilder, filmer og kontakter fra mobiltelefonen eller til stikkontakten for lading. Den korte kabelen passer perfekt som en ladekabel i ladestasjonene for å unngå at ledninger stikker ut. Apple-sertifisert Lightning-kabelen er MFI-setifisert (Made for iPhone/iPod/iPad av Apple) Lightning-kabel 3,8 12 89 NOK 89 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Lightning-kabel