Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Praktisk kabelskjuler på to meter for flere kabler

ON Cable cover 15x10x2000mm

  Art.nr: 1003960
  • 15 x 10 mm
  • Forborede hull
  • 2 meter lang
  • Går an å male
  • Farge: Hvit

Internett

Kun i lagershop

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Kabelkanal som effektivt skjuler kablene dine for et ledningsfritt hverdagsrom. Med en størrelse på 15 x 10 mm får du plass til flere kabler samtidig som kabelskjuleren tar minimalt med plass og den hvite fargen passer perfekt ved gulvlisten eller på veggen. Den godt tiltenkte lengden på to meter gjør at du enkelt kan plassere kabelskjuleren hvor du vil, eller endre på lengden til akkurat den lengden du behøver.

Med en praktisk og avtakbart overdel så skjuler du enkelt kablene bak TV-en eller kablene mellom høyttalere og stereoen. Kabelkanalen har forborede hull sånn at du enkelt kan montere den på veggen, du kan også lime den fast om du ønsker det. Den hvite overflaten kan du helt fint male om til den fargen som måtte passe inn i hjemmet ditt.

1003960 1003960 ON ON Cable cover 15x10x2000mm CW-1702 15x10x2000mm Kabelkanal som effektivt skjuler kablene dine for et ledningsfritt hverdagsrom. Med en størrelse på 15 x 10 mm får du plass til flere kabler samtidig som kabelskjuleren tar minimalt med plass og den hvite fargen passer perfekt ved gulvlisten eller på veggen. Den godt tiltenkte lengden på to meter gjør at du enkelt kan plassere kabelskjuleren hvor du vil, eller endre på lengden til akkurat den lengden du behøver. Med en praktisk og avtakbart overdel så skjuler du enkelt kablene bak TV-en eller kablene mellom høyttalere og stereoen. Kabelkanalen har forborede hull sånn at du enkelt kan montere den på veggen, du kan også lime den fast om du ønsker det. Den hvite overflaten kan du helt fint male om til den fargen som måtte passe inn i hjemmet ditt. Kabelskjuling 3,7 3 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelskjuling