Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Beskyttelse til strømforgrenere til utenførsbruk (IP44)

Nedis Socket Connector IP44 Oransje

  Art.nr: 1006495
  • Maks belastning: 1000 W
  • Beskyttelsesklasse: IP44
  • Forhindrer at kabler uønsket kobles ut
  • Perfekt for utendørsbruk

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nedis beskyttelse til strømforgrenere er en enkel, sikker og sprutsikker løsning som beskytter elektriske strømforgrenere. Plasser tilkoblingen i beskyttelsesboksen og steng lokket. Kablene holdes sammen av festet på innsiden og er beskyttende mot regn og uønskede utkoblinger. Perfekt for utendørsbruk, på campingturer eller i hagen.

  • Pakken inneholder en strømforgrenerbeskyttelse
1006495 1006495 Nedis Nedis Socket Connector IP44 Oransje PEBX01OG Nedis beskyttelse til strømforgrenere er en enkel, sikker og sprutsikker løsning som beskytter elektriske strømforgrenere. Plasser tilkoblingen i beskyttelsesboksen og steng lokket. Kablene holdes sammen av festet på innsiden og er beskyttende mot regn og uønskede utkoblinger. Perfekt for utendørsbruk, på campingturer eller i hagen. Pakken inneholder en strømforgrenerbeskyttelse Kabelskjuling 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelskjuling