Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kabelboks som skjuler kabler og strømforgrenere

Andersson White Cable box small

  Art.nr: 1010650
  • Mål: 235 x 135 x 121 mm
  • Organiser og skjul kablene dine
  • For forgrenere med tre uttak
  • Pent og stilrent design
  • Kompakt format

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit
Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Nå kan du gjemme dine kabler og strømforgrenere. Perfekt for eksempel til stua sånn at du får et renere, penere og bedre organisert hjem. Du får plass til en strømforgrener med seks uttak og målene på boksen er 235 x 135 x 121 mm. Gjem unna ledningene dine med denne pene og praktiske kabelboksen.

For kabler og strømforgrenere

Kabelboksen passer perfekt på eller under skrivebordet, ved siden av datamaskinen eller i nærheten av dine apparater. Du legger helt enkelt strømforgreneren inni boksen uten engang å behøve å kutte strømmen. Legg så alle lengre ledninger ned i boksen og lukk lokket. Klart! Den har hull til kablene på begge kortsidene, så du slipper å dra kablene rundt boksen. Denne kabelboksen passer bra for ledninger og strømforgrenere med maks tre strømuttak. På undersiden har kabelboksen gummiføtter så den ikke glir rundt på gulvet.

Kabelskjuler hvit
1010650 1010650 Andersson Andersson White Cable box small 0303PLM06 Nå kan du gjemme dine kabler og strømforgrenere. Perfekt for eksempel til stua sånn at du får et renere, penere og bedre organisert hjem. Du får plass til en strømforgrener med seks uttak og målene på boksen er 235 x 135 x 121 mm. Gjem unna ledningene dine med denne pene og praktiske kabelboksen. For kabler og strømforgrenere Kabelboksen passer perfekt på eller under skrivebordet, ved siden av datamaskinen eller i nærheten av dine apparater. Du legger helt enkelt strømforgreneren inni boksen uten engang å behøve å kutte strømmen. Legg så alle lengre ledninger ned i boksen og lukk lokket. Klart! Den har hull til kablene på begge kortsidene, så du slipper å dra kablene rundt boksen. Denne kabelboksen passer bra for ledninger og strømforgrenere med maks tre strømuttak. På undersiden har kabelboksen gummiføtter så den ikke glir rundt på gulvet. Kabelskjuling 4,2 6 89 NOK 89 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelskjuling