Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kabelsokk som samler og skjuler kabler

Andersson CBS 1.0 - Cable sock 1,5m / 85mm Black

  Art.nr: 165777
  • Kabelsokk med borrelås
  • 1,5 m
  • Kutt til passende lengde
  • Fleksibel
  • Lett å bruke

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andresson kabelsokk 1,5m / 85mm sort
Smart og fleksibel kabelsokk for en diskret håndtering av kabler. Fest den rundt kablene med borrelåsen, praktisk og enkelt. Kabelsokken er 1,5 meter lang, men man kan klippe den til ønsket lengde, noe som gjør den svært fleksibel. Dersom man ønsker å flytte på kablene eller bytte ut en spesifikk kabel kan man enkelt gjøre det takket være den enkle borrelåsåpningen.

165777 165777 Andersson Andersson CBS 1.0 - Cable sock 1,5m / 85mm Black VS-85 Andresson kabelsokk 1,5m / 85mm sortSmart og fleksibel kabelsokk for en diskret håndtering av kabler. Fest den rundt kablene med borrelåsen, praktisk og enkelt. Kabelsokken er 1,5 meter lang, men man kan klippe den til ønsket lengde, noe som gjør den svært fleksibel. Dersom man ønsker å flytte på kablene eller bytte ut en spesifikk kabel kan man enkelt gjøre det takket være den enkle borrelåsåpningen. Kabelskjuling 3,6 23 59 NOK 59 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelskjuling