Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Selvklebende kabelholdere i 6-pakning

Andersson Cable drop small 6-p B/G/W

  Art.nr: 1003935
  • Holder kablene på plass
  • Selvklebende bakside
  • Tre ulike farger
  • 6-pakning
  • Størrelse: Small

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Cable Drop er en smart kabelholder med selvklebende bakside. Bruk kabelholderen for enkel håndtering av kablene i hjemmet, for eksempel ved å feste datamaskinens strømkabel på skrivebordet eller mobilladeren på nattbordet. Med hjelp av kabelholderen holder du orden på kablene og slipper å lete blant ledningene etter den riktige. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt kan feste kabelholderen der du vil.

I pakken finnes det seks stykker kabelholdere i tre forskjellige farger med dimensjonene: Diamter: 15 mm. Høyde: 11 mm.

1003935 1003935 Andersson Andersson Cable drop small 6-p B/G/W CC-MINI908 black, grey, green Andersson Cable Drop er en smart kabelholder med selvklebende bakside. Bruk kabelholderen for enkel håndtering av kablene i hjemmet, for eksempel ved å feste datamaskinens strømkabel på skrivebordet eller mobilladeren på nattbordet. Med hjelp av kabelholderen holder du orden på kablene og slipper å lete blant ledningene etter den riktige. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt kan feste kabelholderen der du vil. I pakken finnes det seks stykker kabelholdere i tre forskjellige farger med dimensjonene: Diamter: 15 mm. Høyde: 11 mm. Kabelskjuling 1,3 3 9 NOK 9 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelskjuling