Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

6-pakning med mellomstore selvklebende kabelholdere

Andersson Cable drop medium 6-p B/G/W

  Art.nr: 1003933
  • Holder kabler på plass
  • Selvklebende bakside
  • Tre ulike farger
  • 6-pakning
  • Størrelse: Medium

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Cable Drop er en smart kabelholder med selvklebende bakside. Bruk holderen for enkel håndtering av kablene i hjemmet, for eksempel ved å feste datamaskinens strømkabel på skrivebordet eller mobilladeren på nattbordet. Med hjelp av kabelholderen holder du orden på kablene og du slipper å lete gjennom en haug med ledninger for å finne den rette. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt fester kabelholderen der du vil ha den.

I pakken finnes 6 stykker kabelholdere i tre forskjellige farger med dimensjonene: Diameter: 20 mm. Høyde: 13 mm.

1003933 1003933 Andersson Andersson Cable drop medium 6-p B/G/W CC-908M black, grey, green Andersson Cable Drop er en smart kabelholder med selvklebende bakside. Bruk holderen for enkel håndtering av kablene i hjemmet, for eksempel ved å feste datamaskinens strømkabel på skrivebordet eller mobilladeren på nattbordet. Med hjelp av kabelholderen holder du orden på kablene og du slipper å lete gjennom en haug med ledninger for å finne den rette. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt fester kabelholderen der du vil ha den. I pakken finnes 6 stykker kabelholdere i tre forskjellige farger med dimensjonene: Diameter: 20 mm. Høyde: 13 mm. Kabelskjuling 4,7 3 9 NOK 9 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelskjuling