Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hvit kabelkanal i aluminium

Andersson Cable cover 0,75m/5cm

  Art.nr: 167118
  • Aluminium
  • Lengde: 75 cm
  • Bredde: 5 cm
  • Dybde: 2 cm
  • Farge: Hvit

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Skjul kablene dine på en smart og pen måte med denne kabelkanalen. Med en bredde på hele 5 cm får man plass til flere eller tykkere kabler. Perfekt for å skjule kablene fra f.eks. en vegghengt TV og ned til TV-boksen eller stereobenken. Aluminiumskonstruksjonen gjør kanalen mer robust og penere i utseende enn tradisjonelle kabelkanaler av plast.

Monteringsskruer medfølger


167118 167118 Andersson Andersson Cable cover 0,75m/5cm CC05-50 Skjul kablene dine på en smart og pen måte med denne kabelkanalen. Med en bredde på hele 5 cm får man plass til flere eller tykkere kabler. Perfekt for å skjule kablene fra f.eks. en vegghengt TV og ned til TV-boksen eller stereobenken. Aluminiumskonstruksjonen gjør kanalen mer robust og penere i utseende enn tradisjonelle kabelkanaler av plast. Monteringsskruer medfølger Kabelskjuling 4,7 3 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelskjuling