Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stor kabelboks med trelokk for kabler og strømforgrenere

Andersson Cable box wood

  Art.nr: 1003964
  • Passer til strømforgrenere med opptil seks uttak
  • Stilrent design med trelokk
  • Mål: 400 x 160 x 130 mm
  • Gummiføtter

Internett

Forventet på lager: 12.02.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit / Tre
Hvit / Tre
Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Skjul dine kabler, ledninger og strømforgrenere med denne pene og praktiske kabelboksen. Andersson Cable Box passer perfekt for kabelskjuling både i stua og på kontoret. Kabelboksen har et stilrent design i hvitt og har et trelokk i lyst tre. Med dimensjonene 400 x 160 x 130 mm rommer kabelboksen en strømforgrener med seks uttak, perfekt for å holde det rent og pent ved TV-en eller for strømforgrenere under skrivebordet.

For kabler og strømforgrenere

Kabelboksen passer perfekt på eller under skrivebordet, ved siden av datamaskinen eller i nærheten av dine apparater. Du legger helt enkelt strømforgreneren oppi boksen uten en gang å behøve å bryte strømmen. Etterpå legger du alle ledningene ned i boksen og lukker lokket. Ferdig! Den har hull til kablene på begge kortsidene, sånn at du slipper å dra kablene rundt boksen. Denne kabelboksen passer bra for ledninger og strømforgrenere med maks seks uttak. På undersiden har kabelboksen gummiføtter sånn at den ikke glir langs gulvet.

1003964 1003964 Andersson Andersson Cable box wood Cable Box, Big, Wood Skjul dine kabler, ledninger og strømforgrenere med denne pene og praktiske kabelboksen. Andersson Cable Box passer perfekt for kabelskjuling både i stua og på kontoret. Kabelboksen har et stilrent design i hvitt og har et trelokk i lyst tre. Med dimensjonene 400 x 160 x 130 mm rommer kabelboksen en strømforgrener med seks uttak, perfekt for å holde det rent og pent ved TV-en eller for strømforgrenere under skrivebordet. For kabler og strømforgrenere Kabelboksen passer perfekt på eller under skrivebordet, ved siden av datamaskinen eller i nærheten av dine apparater. Du legger helt enkelt strømforgreneren oppi boksen uten en gang å behøve å bryte strømmen. Etterpå legger du alle ledningene ned i boksen og lukker lokket. Ferdig! Den har hull til kablene på begge kortsidene, sånn at du slipper å dra kablene rundt boksen. Denne kabelboksen passer bra for ledninger og strømforgrenere med maks seks uttak. På undersiden har kabelboksen gummiføtter sånn at den ikke glir langs gulvet. Kabelskjuling 4,5 26 159 NOK 159 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelskjuling