Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stor kabelboks for kabler og strømforgrenere

Andersson Cable box large black

  Art.nr: 1003968
  • For forgrenere med seks uttak
  • Mål: 406 x 165 x 134 mm
  • Gummiføtter
  • Pent og stilrent design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart
Hvit / Tre
Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Nå kan du gjemme dine kabler og strømforgrenere. Perfekt for eksempel til stua sånn at du får en renere, penere og et bedre organisert hjem. Du får plass til en strømforgrener med seks uttak og målene på boksen er: 406 x 165 x 134 mm. Gjem unna ledningene dine med denne pene og praktiske kabelboksen.

For kabler og strømforgrenere

Kabelboksen passer perfekt på eller under skrivebordet, ved siden av datamaskinen eller i nærheten av dine apparater. Du legger helt enkelt strømforgreneren inni boksen uten engang å behøve å kutte strømmen. Legg så alle lengre ledninger ned i boksen og lukk lokket. Klart! Den har hull til kablene på begge kortsidene, sånn at du slipper å dra kablene rundt boksen. Denne kabelboksen passer bra for ledninger og strømforgrenere med maks seks strømuttak. På undersiden har kabelboksen gummiføtter sånn at den ikke glir rundt på gulvet.

1003968 Andersson Andersson Cable box large black Cable Box, Big, Black, 406x156x134mm Nå kan du gjemme dine kabler og strømforgrenere. Perfekt for eksempel til stua sånn at du får en renere, penere og et bedre organisert hjem. Du får plass til en strømforgrener med seks uttak og målene på boksen er: 406 x 165 x 134 mm. Gjem unna ledningene dine med denne pene og praktiske kabelboksen. For kabler og strømforgrenere Kabelboksen passer perfekt på eller under skrivebordet, ved siden av datamaskinen eller i nærheten av dine apparater. Du legger helt enkelt strømforgreneren inni boksen uten engang å behøve å kutte strømmen. Legg så alle lengre ledninger ned i boksen og lukk lokket. Klart! Den har hull til kablene på begge kortsidene, sånn at du slipper å dra kablene rundt boksen. Denne kabelboksen passer bra for ledninger og strømforgrenere med maks seks strømuttak. På undersiden har kabelboksen gummiføtter sånn at den ikke glir rundt på gulvet. Kabelskjuling 4,6 18 159 NOK 159 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelskjuling