Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bordfeste for strømforgrenere og kabler

Andersson Power strip organizer

  Art.nr: 1004236
  • Få orden på forgrenere og kabler
  • Fest holderen på bordkanten
  • Selvklebende teip gir beskyttelse og stabilitet
  • Hvitt metall

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Power Strip Organizer er en smart løsning for å organisere strømforgrenere og kabler på skrivebordet. Det stabile hvite bordfestet henges over bordkanten og gir deg både rask tilgang til ekstra strømuttak og kabler sånn at du får det rent og pent på skrivebordet.

Smidig bordfeste som holder orden på både strømforgrenere og kabler

Plasser bordfestet på kanten av bordet for å organisere strømforgreneren og kablene på skrivebordet og få smidig tilgang til strømuttakene. Andersson Power Strip Organizer passer til alle strømforgrenere med en dybde på opptil 60 mm.

Bordfestet er produsert med smarte spor for lange ledninger. Vri ledningene rundt sporene for å unngå masse ledninger som er i veien på skrivebordet.

Sitter på plass med selvklebende teip

Bordfestet og strømforgreneren sitter fast ved hjelp av små remser med selvklebende teip som både gir stabilitet og beskytter bordkanten fra skader.

1004236 Andersson Andersson Power strip organizer MH02-1 Andersson Power Strip Organizer er en smart løsning for å organisere strømforgrenere og kabler på skrivebordet. Det stabile hvite bordfestet henges over bordkanten og gir deg både rask tilgang til ekstra strømuttak og kabler sånn at du får det rent og pent på skrivebordet. Smidig bordfeste som holder orden på både strømforgrenere og kabler Plasser bordfestet på kanten av bordet for å organisere strømforgreneren og kablene på skrivebordet og få smidig tilgang til strømuttakene. Andersson Power Strip Organizer passer til alle strømforgrenere med en dybde på opptil 60 mm. Bordfestet er produsert med smarte spor for lange ledninger. Vri ledningene rundt sporene for å unngå masse ledninger som er i veien på skrivebordet. Sitter på plass med selvklebende teip Bordfestet og strømforgreneren sitter fast ved hjelp av små remser med selvklebende teip som både gir stabilitet og beskytter bordkanten fra skader. Kabelorganisering 5 2 69 NOK 69 NewCondition InStock
  1. Lyd & Bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelorganisering